Sufleu de broccoli cu branza

de elucubratiiculinare in Mancaruri de legume, 20 Mar 2016 | 1201 vizualizari

 

INGREDIENTE

500 g broccoli

500 g brânză de vaci

3 ouă

300 ml lapte

3 linguri făină

3 linguri unt

1 lingură pesmet

sare

piper

Pentru servire:

smântână

Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de broccoli cu branza:

Se desface broccoli în buchețele. Se spală bine sub jet de apă rece. Se pune la fiert în apă clocotită pentru 5 minute, se scurge și se trece prin jet de apă rece, chiar apă rece cu gheață (pentru a opri fierberea și a rămâne verde). Între timp punem făina la călit în untul topit. Stingem cu lapte și amestecăm bine cu un tel până se îngroașă sosul.


Se opresc câteva bucățele de broccoli pentru ornare, iar restul se toacă mărunt. Amestecăm broccoli cu gălbenușurile, sosul, brânza și albușurile bătute spumă. Condimentăm cu sare și piper. Compoziția se pune într-o tavă unsă cu unt și tapetată cu o lingură de pesmet. Se coace la 180 grade C pentru 40-50 minute sau până se rumenește ușor pe margine. Servim cu smântână și ornăm cu bucățele de broccoli fiert.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de broccoli cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rocsi 1

20.03.2016, 19:46

- TABITA - 1

21.03.2016, 00:49

-Marius- 1

21.03.2016, 09:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Anghinare cu sos vinaigrette