Champignon cu smantana, rosii si usturoi

de Andreea Caroline in Mancaruri de legume, 29 Noi 2012 | 3864 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa medie
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • o cutie 850 ml rosii in bulion
  • 1,5 kg ciuperci champignon
  • busuioc
  • 250 ml supa (apa+cub knorr legume)
  • 200 gr smantana
  • sare
  • piper
  • 1 varf de zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Champignon cu smantana, rosii si usturoi:

Se curata ceapa, se spala si se toaca marunt. Usturoiul se curata si se zdrobeste. Intr-o tigaie se calesc ceapa si usturoiul, apoi se adauga rosiile si se fierb la foc mic pentru 15 minute.


Intre timp se spala si se curata ciupercile. Se taie in 2 sau daca sunt mai mici se lasa intregi. Intr-o tigaie se pune ulei si cind s-a incins se pun ciupercile si se calesc pentru 5 minute.


Peste rosii adaugam supa si 150 gr smantana. Se amesteca bine. Se adauga sare, piper si un varf de zahar.


Busuiocul se amesteca cu ciupercile. Sosul de rosii cu smantana se adauga peste ciuperci.


Cu restul de smantana ornam in farfurie. Se servesc calde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Champignon cu smantana, rosii si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

jolygina 1

29.11.2012, 20:53

yamyyy

business 1

13.12.2012, 22:56

ce bine arata

Andreea Caroline 1

05.08.2015, 20:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci pleurotus cu smantana la multicooker