Spanac cu smantana, jambon uscat si branza gouda

de Catalina L in Mancaruri de legume, 28 Iul 2020 | 387 vizualizari

 

O reteta delicioasa.
Nu va place spanacul? Incercati aceasta reteta, este gustoasa si savuroasa.
 
https://www.blogulluicatalina.com/2020/07/spanac-cu-smantana-si-branza-gouda.html

 

INGREDIENTE

  • 300 gr de spanac proaspat curatat
  • 1 lingura ulei de cocos
  • 2 linguri smantana
  • sare, piper
  • paprika
  • ierburi uscate de Provence
  • 1 felie fina de branza Gouda
  • 2-3 felii fine de jambon de Parma
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu smantana, jambon uscat si branza gouda:

Curatati spanacul, spalati-l si taiati-l marunt.


Intr-o tigaie incalziti uleiul de cocos.


Adaugati spanacul si sotati-l timp de 6 - 8 minute, la foc potrivit.


Condimentati si adaugati smantana.


Reveniti 2-3 minute.


Il puteti servi imediat simplu.


Eu am pus o felie de branza gouda peste spanacul cald si am amestecat.


Am pus felii de jambon crud sub grill si le-am colorat si uscat.


Serviti imediat spanacul cald cu 2 felii de jambon uscate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu smantana, jambon uscat si branza gouda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Gherca Daniela 1

29.07.2020, 18:14

Panacris 1

30.07.2020, 11:22

Bună idee!

Rocsi 1

30.07.2020, 20:05

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Scaricica de porc la cuptor și cartofi la friteuza cu aer cald

de oanapl 7

ieri la 22:02

Smoothie cu afine, căpșuni si banane

de oanapl 7

ieri la 21:39

Prajitura de joi a Octaviei

de katty 7

ieri la 20:25

TOP
utilizatori

oanapl

8208 puncte

Rahela Velicu

6141 puncte

mihaelar63

4566 puncte

Rocsi

4106 puncte

Panacris

3522 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Scaricica de porc la cuptor și cartofi la friteuza cu aer cald

de oanapl 7

ieri la 22:02

Smoothie cu afine, căpșuni si banane

de oanapl 7

ieri la 21:39

Prajitura de joi a Octaviei

de katty 7

ieri la 20:25

RETETA RECOMANDATA
Spanac cu ou