Sufleu de broccoli si branza

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 18 Sep 2013 | 19229 vizualizari

 

O bunatate....va invit, desi e cam tarzior pentru cina :)

 

INGREDIENTE

  • 2 capatani mari de broccoli
  • 250 gr branza
  • 100 gr cascaval( sau parmezan)
  • 3 oua
  • 2 linguri ulei de masline
  • 50 gr unt
  • 3 linguri faina
  • un praf de sare
  • 500 ml lapte
  • 400 ml smantana groasa
  • un praf de turmeric
  • un praf de ghimbir pudra
  • un praf de piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de broccoli si branza:

Intr-o oala se fierbe apa cu un praf de sare si se pun buchetelele de broccoli spalate, Eu le-am fiert la Zepter. Se scot intr-o sita si se scurg de apa foarte bine. Se pune untul impreuna cu uleiul intr-o tigaie adanca la foc mic si se topeste, apoi se adauga faina si se amesteca bine si se stinge totul cu lapte. Tinem pe foc pana se ingroasa usor. Galbenusurile le amestecam cu smantana si le adaugam in compozitie. Lasam focul mic si dam in clocot. Tot acum vom adauga si branza faramitata, apoi cascavalul razuit. Potrivim gustul de sare, piper, punem si turmericul si praful de ghimbir si stingem focul.


Albusurile se bat spuma.


Intr-o tava unsa cu unt asezam buchetele de broccoli si deasupra adaugam sosul de branza.


Punem albusurile deasupra si amestecam usor prin invaluire.


Am copt pentru 35 de minute la 200 de grade.


E tare gustos :)

 

TIPS-URI

1

Daca va place broccoli cu usturoi, adaugati 3 catei de usturoi zdrobiti in untul topit la inceput, apoi continuati pasii din reteta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de broccoli si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

Pushaa 1

04.03.2014, 13:19

babi5 1

07.10.2014, 20:27

Sandie 1

21.12.2014, 19:29

Ce fel de brinza se foloseste, telemea?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv vesel