Sufleu de broccoli si branza

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 18 Sep 2013 | 20638 vizualizari

 

O bunatate....va invit, desi e cam tarzior pentru cina :)

 

INGREDIENTE

  • 2 capatani mari de broccoli
  • 250 gr branza
  • 100 gr cascaval( sau parmezan)
  • 3 oua
  • 2 linguri ulei de masline
  • 50 gr unt
  • 3 linguri faina
  • un praf de sare
  • 500 ml lapte
  • 400 ml smantana groasa
  • un praf de turmeric
  • un praf de ghimbir pudra
  • un praf de piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de broccoli si branza:

Intr-o oala se fierbe apa cu un praf de sare si se pun buchetelele de broccoli spalate, Eu le-am fiert la Zepter. Se scot intr-o sita si se scurg de apa foarte bine. Se pune untul impreuna cu uleiul intr-o tigaie adanca la foc mic si se topeste, apoi se adauga faina si se amesteca bine si se stinge totul cu lapte. Tinem pe foc pana se ingroasa usor. Galbenusurile le amestecam cu smantana si le adaugam in compozitie. Lasam focul mic si dam in clocot. Tot acum vom adauga si branza faramitata, apoi cascavalul razuit. Potrivim gustul de sare, piper, punem si turmericul si praful de ghimbir si stingem focul.


Albusurile se bat spuma.


Intr-o tava unsa cu unt asezam buchetele de broccoli si deasupra adaugam sosul de branza.


Punem albusurile deasupra si amestecam usor prin invaluire.


Am copt pentru 35 de minute la 200 de grade.


E tare gustos :)

 

TIPS-URI

1

Daca va place broccoli cu usturoi, adaugati 3 catei de usturoi zdrobiti in untul topit la inceput, apoi continuati pasii din reteta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de broccoli si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

Pushaa 1

04.03.2014, 13:19

babi5 1

07.10.2014, 20:27

Sandie 1

21.12.2014, 19:29

Ce fel de brinza se foloseste, telemea?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Lasagna

la 16:31

Aperitiv invartita cu branza sarata

ieri la 21:32

Desert tort cu crema de lapte condesat si nuca de cocos

de Lau 9

ieri la 19:26

Desert tarta rustica cu capsune

de Lau 9

ieri la 18:39

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu cascaval la cuptor