Sufleu de cartofi cu branza

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 1 Feb 2011 | 6616 vizualizari

 

mie imi plac cartofii la nebunie...nu trece zi sa nu-mi fac in orice combinatie posibila...azi mi-am facut de dimineata in acest mod, n-am stiut ce-o sa iasa...am vazut apoi...au fost buni, desi nu i-am facut in cuptor, mi-a fost lene sa pornesc cuptorul ca era prtia mica, asa ca am folosit cuptorul cu microunde...nu e a fel dar tot buni au fost....

 

INGREDIENTE

  • 4-6 cartofi potriviti
  • 2 oua
  • branza ( eu am folosit mozarella si parmigiano)
  • sare, piper, oregano
  • putin ulei
  • smantana vreo 2 lg
  • felii de sunca( optional)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de cartofi cu branza:

cartofii se fierb in coaja apoi se curata si se dau pe razatoare pe ochiurile mar.

eu am folosit tavite mici de unica fol pt copt: se pune un putin ulei in tavita, se pune un strat de cartofi, se codimenteaza dupa gust apoi se pun felii de mozarella ( sau ce branza aveti), se acopera cu o felie de sunca si deasupra alt strat de cartofi. se preasara parmigiano ras si apoi se baga la cuptor 5-6 min.se scoate, se sparge un ou deasupra cu grija sa nu se sparga galenusul, se codimenteaza iar si semai baga la cuptor pana se face oul pe jumatate. se scoate, se pune deasupra smantana subtiata cu putin lapte parmigiano ras si codimente sis e introduce iar la cuptor sa prinda putin sosul deasupra.

e f bun cu rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cartofi cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

kamy 1

01.02.2011, 21:17

buni

adasev12 1

01.02.2011, 23:53

ela serveste daca-ti place

adasev12 1

01.02.2011, 23:54

luk, kamy...serviti si voi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza si spanac