Sufleu de cartofi cu branza

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 1 Feb 2011 | 3596 vizualizari

 

mie imi plac cartofii la nebunie...nu trece zi sa nu-mi fac in orice combinatie posibila...azi mi-am facut de dimineata in acest mod, n-am stiut ce-o sa iasa...am vazut apoi...au fost buni, desi nu i-am facut in cuptor, mi-a fost lene sa pornesc cuptorul ca era prtia mica, asa ca am folosit cuptorul cu microunde...nu e a fel dar tot buni au fost....

 

INGREDIENTE

  • 4-6 cartofi potriviti
  • 2 oua
  • branza ( eu am folosit mozarella si parmigiano)
  • sare, piper, oregano
  • putin ulei
  • smantana vreo 2 lg
  • felii de sunca( optional)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de cartofi cu branza:

cartofii se fierb in coaja apoi se curata si se dau pe razatoare pe ochiurile mar.


eu am folosit tavite mici de unica fol pt copt: se pune un putin ulei in tavita, se pune un strat de cartofi, se codimenteaza dupa gust apoi se pun felii de mozarella ( sau ce branza aveti), se acopera cu o felie de sunca si deasupra alt strat de cartofi. se preasara parmigiano ras si apoi se baga la cuptor 5-6 min.se scoate, se sparge un ou deasupra cu grija sa nu se sparga galenusul, se codimenteaza iar si semai baga la cuptor pana se face oul pe jumatate. se scoate, se pune deasupra smantana subtiata cu putin lapte parmigiano ras si codimente sis e introduce iar la cuptor sa prinda putin sosul deasupra.


e f bun cu rosii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cartofi cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

kamy 1

01.02.2011, 21:17

buni

adasev12 1

01.02.2011, 23:53

ela serveste daca-ti place

adasev12 1

01.02.2011, 23:54

luk, kamy...serviti si voi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

RETETA RECOMANDATA
Trigoane cu branza sarata