Sufleu de ciuperci

de Xandrinne in Mancaruri de legume, 12 Iul 2013 | 2691 vizualizari

 

Reteta originala, dintr-o revista Ioana, contine si 4 dovlecei; eu nu am pus...

 

INGREDIENTE

  • 300 g ciuperci, eu am folosit champignon si am pus cca 400 de grame deoarece nu am mai folosit dovlecei,
  • 1 ardei gras rosu,
  • 1 lingura unt,
  • frunze de busuioc (eu am folosit din cel uscat),
  • 1 catel de usturoi,
  • 100 g branza Gouda (eu am folosit cascaval),
  • 4 oua,
  • 250 ml lapte,
  • 150 g crema de branza (eu am folosit Delaco "Ceva pufos-Crema de branza cu smantana"),
  • sare, piper, nucsoara
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de ciuperci:

Curatam ciupercile si le taiem feliute; la fel procedam si cu ardeiul. Dam branza pe razatoare.


Calim ciupercile in putin ulei, dupa care adaugam si fasiile de ardei; le calim si pe ele un pic.


Incingem cuptorul la 200 de grade. Zdrobim catelul de usturoi. Intr-un bol frecam bine ouale, cu un tel in forma de para. Adaugam peste oua usturoiul si incorporam crema de branza. Adaugam si laptele, amestecand in continuare.


Condimentam cu sare, piper si nucsoara. Presaram busuioc.


Intr-o forma de sufleu, unsa cu unt, asezam legumele calite (daca folositi dovlecei, taiati-i felii subtiri, pe lungime, pe care le caliti si le asezati printe ciuperci si ardei). Turnam deasupra laptele amestecat cu oua si crema de branza si presaram branza rasa.


Coacem cca 30 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Anett 1

12.07.2013, 19:30

Rocsi 1

12.07.2013, 21:01

Bun bun

Xandrinne 1

13.07.2013, 07:47

Va multumesc!
Chiar a fost bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci in straturi