Sufleu de conopida cu kaizer

de Ancutsa in Mancaruri de legume, 29 Ian 2020 | 1251 vizualizari

 

Pentru că mamei și surorii mele le place acest fel de mâncare, m-am gândit să adaptez rețeta mamei și să mai adaug și niște kaizer. A ieșit o bunătate.

 

INGREDIENTE

  • 1 conopidă,
  • 1 l apă,
  • Sare, după gust,
  • 2 ouă,
  • 2 linguri smântână,
  • 85 g brânză de vacă,
  • 80 g kaizer,
  • 100 g cașcaval ras, după gust,
  • 2 linguri pesmet,
  • Unt pentru uns forma, după gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de conopida cu kaizer:

 

Mai întâi trebuie opărită conopida. Se desface în buchețele, se spală și se scufundă într-o oală cu apă clocotindă în care am adăugat și sare. Se fierbe 15 minute, trebuie să se înmoaie ușor.

Separat, se amestecă într-un vas, ouăle cu smântâna, brânza rasă și sare, după gust.

Se scurge conopida de apă și se transferă într-o tavă sau formă de copt unsă cu unt și tapetată cu pesmet. Se adaugă și sosul pregătit anterior și se acoperă cu cașcaval ras.

Se coace, la foc mediu, aprox 20 de minute.

 

Timp de pregătire: 20 min

Timp de coacere: 20 min

Porții: 2 buc

Poftă Bună!

Dacă v-a plăcut reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:

 https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2019/10/sufleu-de-conopida-cu-kaizer.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida cu kaizer" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Ancutsa 1

01.02.2020, 21:20

Cristina

lucy2002 1

02.02.2020, 11:54

Buna ideea!

Ancutsa 1

02.02.2020, 15:13

Lucy, multumesc frumos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chec cu conopida si ton