Sufleu de conopida cu kaizer

de Ancutsa in Mancaruri de legume, 29 Ian 2020 | 1332 vizualizari

 

Pentru că mamei și surorii mele le place acest fel de mâncare, m-am gândit să adaptez rețeta mamei și să mai adaug și niște kaizer. A ieșit o bunătate.

 

INGREDIENTE

  • 1 conopidă,
  • 1 l apă,
  • Sare, după gust,
  • 2 ouă,
  • 2 linguri smântână,
  • 85 g brânză de vacă,
  • 80 g kaizer,
  • 100 g cașcaval ras, după gust,
  • 2 linguri pesmet,
  • Unt pentru uns forma, după gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de conopida cu kaizer:

 

Mai întâi trebuie opărită conopida. Se desface în buchețele, se spală și se scufundă într-o oală cu apă clocotindă în care am adăugat și sare. Se fierbe 15 minute, trebuie să se înmoaie ușor.

Separat, se amestecă într-un vas, ouăle cu smântâna, brânza rasă și sare, după gust.

Se scurge conopida de apă și se transferă într-o tavă sau formă de copt unsă cu unt și tapetată cu pesmet. Se adaugă și sosul pregătit anterior și se acoperă cu cașcaval ras.

Se coace, la foc mediu, aprox 20 de minute.

 

Timp de pregătire: 20 min

Timp de coacere: 20 min

Porții: 2 buc

Poftă Bună!

Dacă v-a plăcut reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:

 https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2019/10/sufleu-de-conopida-cu-kaizer.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida cu kaizer" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Ancutsa 1

01.02.2020, 21:20

Cristina

lucy2002 1

02.02.2020, 11:54

Buna ideea!

Ancutsa 1

02.02.2020, 15:13

Lucy, multumesc frumos!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec cu conopida si ton