Sufleu de legume cu jambon

de ela in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2011 | 7670 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi,
  • 1 conopida mica,
  • 450 gr broccolli congelat,
  • 600 ml lapte,
  • 6 oua,
  • 200 gr cascaval,
  • 150 gr branza de vaca,
  • 2 linguri patrunjel tocat,
  • 1 lingura hrean din borcan,
  • 1 lingurita verdeturi italiene,
  • sare,piper,
  • 200 gr jambon(sau sunca presata,muschi file),
  • 4rosii cherry,
  • fasii de ardei gras
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de legume cu jambon:

Se curata cartofii si se taie felii.Se pun la fiert in apa cu sare timp de 10minute,din momentul in care incep sa fiarba cartofii.

Se despart buchetele conopida.

Scoatem broccolli din congelator.

Scoatem cartofii din apa si ii punem la scurs intr-o sita.Punem in apa ramasa broccolli si conopida si lasam sa fiarba 5minute.Se scot si se lasa la scurs.

Se taie cubulete jambonul.

Radem cascavalul si telemeaua.

Separam galbenusurile de albusuri.Batem spuma cu un praf de sare,albusurile.Adaugam galbenusurile,sare,piper,patrunjelul,verdeturile.Punem branza rasa si jumatate din cascaval.

Se unge o forma termorezistenta cu unt si se tapeteaza cu pesmet in care se pun cartofii,conopida,broccolli si jambonul si desupra se toarna compozitia de oua batute.Se presara restul de cascaval,se pun rosiile taiate in doua,fasiile de ardei si se da la cuptorul preincalzit 50minute,pana compozitia se rumeneste frumos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de legume cu jambon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv