Sufleu dublu cu crema elvetiana

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 1 Apr 2012 | 7826 vizualizari

COMENTARII (49)

RuxyRux 1

01.04.2012, 21:54

Mersi Rocs...chiar da...puuuup cu drag!

alinutzika 1

01.04.2012, 22:05

trebuie sa fie tare buna!

RuxyRux 1

01.04.2012, 22:06

Multumesc Alinutzika...sa stii ca asa e...pup!

madi_marin 1

01.04.2012, 22:10

deci....cred ca acum plec spre tine... arata demential si cred ca e nebunie de bun! am si eu cartea, dar n-am pregatit nicio reteta din ea pana acum...

RuxyRux 1

01.04.2012, 22:14

Madi esti o draguta, te invit sa o cercetezi, sincer merita, eu am inceput de ceva timp...si precis voi continua, am in plan muuulte retete delicioase te astept

Bya Ralu 1

01.04.2012, 22:14

ce bine arata

RuxyRux 1

01.04.2012, 22:15

Gurita...multumesc

Bya Ralu 1

01.04.2012, 22:17

RuxyRux 1

01.04.2012, 22:35

MotanLaOale 1

01.04.2012, 22:50

bun bun

Oana 1

01.04.2012, 23:39

Vai, bunatate mareeee! Delicios!

oana_pisicutza16 1

01.04.2012, 23:53

iry-gabriela 1

02.04.2012, 05:42

ce bun,as vrea si eu o portie

Sidy 1

02.04.2012, 06:46

Waw ce bunatate Chiar ca trebuie incercat

elucubratiiculinare 1

02.04.2012, 09:16

i like, like, like

mamaieelena 1

02.04.2012, 09:46

imi place

DIANA B 1

02.04.2012, 10:45

Ce bun o fi ...

bucatarimcudiana 1

02.04.2012, 11:20

super bun

aziz 1

02.04.2012, 11:37

ailei ce bunatateee!!

deyutzky 1

02.04.2012, 12:17

astazi pap de la tine arata tare bine si gustul cred ca e extraordinar la ce ingrediente are

Sim0na 1

02.04.2012, 20:17

Arata foarte bine!!

simona119 1

03.04.2012, 10:01

nu mai pot de pofta m-ai omorat

babi5 1

30.08.2013, 22:17

RuxyRux 1

13.01.2014, 18:30

E o nebunie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de broccoli