Supa Avgo-lemoni (ou_lamaie) greceasca

de Georghiouadriana23 in Supe, 25 Apr 2014 | 4179 vizualizari

 

MOD PREPARARE SUPA AVGOLEMONI

 

INGREDIENTE

  • pulpe sau piept de pui
  • orez
  • 3 oua
  • sucul de la o lamaie sau 2 lamai dupa plac
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa Avgo-lemoni (ou_lamaie) greceasca:

Pulpele sau pieptul de pui se pun la fiert......dupa ce au fiert se ia carnea de pe oase si se taie fasiute.

In apa in care au fiert pulpele(in cazul meu) se pune orezul(fiecare face cata cantitate vrea dupa ochi).

Orezul sa fiarba lejer in apa.La sfarsit trebuie sa iasa ca o supa.nu precum pilaful. Dupa ce ati taiat carnea in fasiute o puteti lasa sa mai fiarba impreuna cu orezul.

Dupa ce orezul..se opreste focul,se lasa putin sa se raceasca...Se bat 3 oua si se pun usor usor peste oez si se mesteca continuu pentru a nu se taia oul.se pune sucul de lamaie (de obicei se face mai acrisoara).

Supa este gata.Va doresc pofta buna :*:*

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa Avgo-lemoni (ou_lamaie) greceasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

MIUTA 1

26.04.2014, 12:27

MOKUSKA 1

28.04.2014, 09:40

ce reteta. m-ai facut curioasa

Georghiouadriana23 1

28.04.2014, 20:38

da :* ste supa greceasca...stiu multe retete grecesti..o sa postez :* multumesc tuturor de comentarii

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet cu bacon si garnitura de legume

de dantes 5

ieri la 11:19

Supa crema de conopida cu castane

pe 21.01 la 21:42

Clementine înghețate

pe 21.01 la 21:32

Gratin de dovleac și brânză raclette

pe 21.01 la 21:22

TOP
utilizatori

mihaelar63

6888 puncte

oanapl

5496 puncte

Rocsi

4747 puncte

katty

4390 puncte

mirela0911

3702 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet cu bacon si garnitura de legume

de dantes 5

ieri la 11:19

Supa crema de conopida cu castane

pe 21.01 la 21:42

Clementine înghețate

pe 21.01 la 21:32

Gratin de dovleac și brânză raclette

pe 21.01 la 21:22

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de rosii