Supa chinezeasca cu legume

de Sylvia in Supe, 27 Feb 2011 | 9478 vizualizari

 

In we am avut invitati la masa si meniul a fost mancare chinezeasca e asa de buna ca nu ma satur de ea , am facut supa chinezeasca cu legume, pui cu bambus si pui cu 3 feluri de ciuperci. Sa incepem cu inceputul cu supa chinezeasca

 

INGREDIENTE

  •  fasole plata galbena si verde,
  • morcov taiat patrate,
  • ardei rosu,
  • ciuperci ( eu am pus champinioane aromate chinezesti, champinioane negre si champinioanele obisnuite de Paris) ,
  • un fir de ceapa verde,
  • dovlecel zucchini,
  • optional bambus ( eu aveam la indemana) .
  • Mai avem nevoie de taietei chinezesti,
  • o lingura sau doua se sos de soia,
  • o lingurita de pasta de usturoi ( sau usturoi zdrobit) ,
  • o lingura de sos de stridii,
  • pasta de ardei iute,
  • ghimbir si amestec de 5 condimente,
  • o lingura de ulei.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa chinezeasca cu legume:

Desi suna poate mai pretentios, e la indemana oricui de realizat, avem nevoie de legume si aici puneti ce aveti la indemana.


Preparare: taiem si pregatim legumele si ciupercile rehidratate. Respectam timpii de fierbere, ceapa verde, dovlecel si ardeii vin pusi mai tarziu, incepem cu legumele care fierb mai greu daugam putina apa si ulei.

Completam cu apa, adugam condimentele si sosul de soia si lasam sa fiarba 15 minute. Dupa 15 minute adaugam dovlecel, ardeii si ceapa verde.

Adaugam si taieteii ( ai mei aveau timp de fierbere de 3 minute) . La final dregem dupa gust cu pasta de ardei iute, ghimbir si adaugam sosul de stridii ( daca nu aveti nu-i mare problema ) . Se serveste fierbinte, cine mai doreste mai poate suplimenta cu pasta de ardei iute pentru un gust mai picant.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa chinezeasca cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

kamy 1

27.02.2011, 23:09

MIUTA 1

27.02.2011, 23:26

si eu vreau.Imi place

mihaelar63 1

01.03.2011, 12:50

Sylvia , ma dau in vant dupa supele tale chinezesti

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu galuste