Supa de rosii picanta

de retetepersane in Supe, 9 Feb 2011 | 4309 vizualizari

 

Supa este delicioasa, aromata, desi lista de ingrediente pare complicata, e foarte simplu de facut si rapida.

 

INGREDIENTE

  • 600 ml passata de rosii, sau orice suc de rosii preferati. Eu am mai adaugat apa, pentru ca era destul de concentrata passata.
  • 5 graunti de usturoi
  • 2 linguri cu varf de ghimbir razuit
  • 2 linguri de pasta de ardei sau bulion de ardei
  • o lingurita de coriandru macinat
  • o lingurita de turmeric
  • o lingurita de boia de ardei dulce
  • 2 ardei iuti uscati
  • jumatate de ligurita de garam masala
  • patrunjel sau mai bine coriandru verde daca aveti
  • taietei
  • o lingura de unt sau ulei pentru gatit
  • jumatate de lingurita de praf de chilli (optional) - pentru un gust cu adevarat incendiar !!
  • 3 linguri de sos Worchestershire (optional)
  • sare...
  • feliute de ghimbir pentru decor la sfarsit
  • iaurt pentru servit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii picanta:

1. Intr-o oala puneti untul sau uleiul, adaugati usturoiul + ghimbirul + condimentele uscate + ardeiul iute.  Mestecati, apoi puneti si pasta de ardei

2. Adaugati passata de rosii sau ce ati decis sa folositi si lasati sa fiarba 2-3 minute.

3. Puneti sosul Worchestershire si sare dupa gust.

4. Adaugati taieteii si mai lasati sa fiarba conform instructiunilor de pe pachet .

5. Serviti cu iaurt, patrunjel verde si feliute de ghimbir.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii picanta" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

retetepersane 1

09.02.2011, 19:48

Va multumesc!!!

elena1988 1

10.02.2011, 09:43

adry88 1

10.05.2011, 16:17

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste prajit cu sos de smantana
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zacuscă de vinete şi ardei

de Ancutsa 5

ieri la 20:22

Pasta cu ardei pentru ciorbe si tocanite

ieri la 13:54

Gratin de piept de pui

de RODIMUR 5

ieri la 07:44

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

pe 16.11 la 21:15

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu galuste de gris