Supa chinezeasca cu legume

de Ligia Bxl in Supe/Ciorbe, 21 Mai 2014 | 3699 vizualizari

 

Am mancat aceasta supa de multe ori de la restaurantele tailandeze sau chinezesti,dar tot mai buna e cea facuta in casa :) De cate ori serveam aceasta supa trageam cu ochiul in ea sa vad ce mananc si sa depistez aromele ca doar nu intrebam vanzatoarea cum e preparata :D cine stie ce mai crede ca vreau sa-mi deschid un restaurant chinezesc si le fur reteta :)))

 

INGREDIENTE

  • 2 litri apa
  • 2 fire de ceapa verde
  • 1 morcov si jumatate
  • 1 sfert salata chinezeasca
  • fidea de orez chinezeasca(cantitatea din imagine)
  • putin sos de soia
  • sare si piper
  • o cutie (conserva) ciuperci champinion
  • 200 gr germeni de soia
  • 1 cutiuta de bambus(conserva)
  • delikat de legume dupa gust
  • putin coriandru
  • ceapa caramelizata uscata
  • putin ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa chinezeasca cu legume:

Am pus apa intr-o craticioara la fiert si am adaugat in ea ceapa curatata,spalata si taiata rondele,si morcovul curatat si spalat si dat prin razatoarea fina.


Fideaua am pus-o intr-un bol cu apa calda la inmuiat.Cand au fiert legumele putin am adaugat ciupercile,germenii de soia si bambusul si am mai lasat putin sa fiarba nu foarte mult ptr ca sunt deja moi.


Spre final am adaugat delikat,sare daca a fost nevoie,fideaua,piper,salata chinezeasca,am presarat piper(se poate pune si ardei iute)putina ceapa caramelizata uscata si am adaugat putin ulei si sos de soia. Dupa ce am oprit focul am pus putin coriandru.Cand se serveste ptr aroma mai bogata se mai poate adauga ceapa caramelizata uscata.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa chinezeasca cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

reisnaor_2006 1

11.12.2014, 17:38

Ligia Bxl 1

21.02.2015, 16:47

multumesc tuturor ptr aprecieri

AlexTeacher 1

02.03.2015, 22:56

Felicitari pentru reteta, felicitari pentru punctaj!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui chinezeasca