Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Am revenit la supele cremă, care sunt tare bune și sățioase în aceste zile de toamnă. Am zis să încerc și varianta cu carne în compoziție.
Am făcut o alegere bună, această supă o puteți adăuga și în meniul copiilor mofturoși care nu acceptă carnea în supe sau în cazul de față, celor care nu pot mesteca ci doar soarbe mâncarea😉
Spor și poftă bună!
Legumele se spală, se curăță și se taie în bucăți mari.
Pieptul de pui se taie în bucățele.
Legumele și carnea se pun la fiert în cca. 1500 ml apă rece, se spumează la nevoie, apoi se asezonează de mirodenii se adaugă și uleiul de măsline și se lasă la fiert la foc mediu cca. 30 de minute. Se încearcă dacă sunt fierte legumele, apoi se transferă într-un blender sau se pasează cu ajutorul mixerului vertical, până se obtine consistența dorită.
Supa se servește simplă sau cu crutoane.
Spor și poftă bună!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola