Supa crema de andive

de Bucataras Diana in Supe, 24 Mar 2018 | 2753 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 andive
  • 2 fire de praz
  • 500 g smantana
  • 2-3 sfecle
  • 150 g migdale prajite sau coapte
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • supa de curcan sau apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de andive:

Punem sfecla la copt. Spalam andivele, curațăm primele frunze, scobim cotorul si punem andivele în apă pentru circa 10 minute.

Taiem prazul in bucati de circa 5 cm, curatam usturoiul si il tocam marunt. Dupa ce s-a copt si racorit sfecla, o taiem cuburi. Dupa ce scurgem andivele, le tocam cubulete.

Intr-o oala incapatoare incingem putin ulei punem prazul la calit pentru cateva minute, adaugam usturoiul si andivele, le calim 5 minute, apoi adaugam supa si lasam sa fiarba. Cand sunt legumele aproape fierte, adaugam si sfecla si mai lasam sa fiarba cateva minute, appi luam supa de pe foc și o blenduim. Adaugam smantana, potrivim gustul de sare, piper si nucsoara. Migdalele le maruntim la robot si le adaugam in supa. Mai dam supa intr-un clocot apoi lasam un pic sa se racoreasca si servim. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de andive" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

IuliIuliana 1

02.03.2019, 22:56

Foarte gustoasa

dicota 1

06.03.2019, 10:48

Sigur e la sectiunea care trebuie?
Dupa culoare, ar trebui sa se regaseasca la dulciuri...
Seamana cu iepurasul playboy + o ureche bonus

Bucataras Diana 1

06.03.2019, 12:13

Dicota, poate dupa culoare ar trebui sa fie la dulciuri, dar totusi este supa. Cat despre iepurasul playboy, nu stiu ce sa zic, fiecare cu imaginatia lui

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de ceapa frantuzeasca