Supă de roșii cu tăiței de casă

de Panacris in Supe, 16 Feb 2014 | 11499 vizualizari

 

O minunăție de supică, dulce acrișoară, plină de vitamine, numai bună în această perioadă, mai ales că ne aduce aminte de vară;) Spor și poftă bună! ;)

 

INGREDIENTE

  • bulion de roșii a la Panacris ( http://www.bucataras.ro/retete/bulion-panacris-35539.html) 1000 ml,
  • ceapă galbenă 1 bucată,
  • morcov 1 bucată,
  • pătrunjel rădăcină 1 bucată,
  • păstârnac 1/2 bucată,
  • gulie albă 1/2 bucată,
  • țelină rădăcină o felie mărinimoasă,
  • ulei de floarea soarelui,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • foaie de dafin,
  • zahăr tos 1 lingură,
  • tăiței de casă ( vezi rețeta aici:http://www.bucataras.ro/retete/taitei-de-casa-57044.html) cca. 100 g,
  • pastă de leuștean a la Gaby.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă de roșii cu tăiței de casă:

Se spală și se curăță toate legumele, apoi se toacă foarte mărunt, spre rușinea mea am folosit robotul:(. Ceapa se pune la călit in ulei și puțină apă, se adaugă apoi pe rând, morcovul tocat, țelina, păstârnacul și gulia.

După ce s-au combinat gusturile, se adugă bulionul (rețeta aici: http://www.bucataras.ro/retete/bulion-panacris-35539.html), se asezonează de mirodenii, apoi se amesteca ușor, se completează cu apa și se lasă la fiert cca. 25 de minute la foc mediu, neacoperit. Spre final se adaugă zahărul și tăițeii de casă a la Panacris (rețeta aici:http://www.bucataras.ro/retete/taitei-de-casa-57044.html ) și se lasă să mai fiarbă cca. 10 minute.

Se servește fierbinte presarată cu verdeață. fără niciun pic de pâine. Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă de roșii cu tăiței de casă" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii