Supa crema de conopida cu curry

de Anett in Supe, 16 Oct 2016 | 690 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 comopida medie
  • 2 morcovi
  • 3 catei usturoi
  • 1 bucatica ghimbir
  • zestul unei lamai
  • 1 ceapa verde
  • 1 lingura pudra de curry
  • 1 cub de supa de gaina
  • sare si piper
  • pudra chili dupa gust
  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de conopida cu curry:

Intr-o oala de supa adaugam uleiul si ceapa, usturoiul, ghimbirul ( curatate, spalate si maruntite) si zestul lamaii. Apoi pe foc mic calim pentru cateva minute. Adaugam o lingura de pudra de curry, prajim pentru cateva secunde apoi adaugam 3 cani de apa.


Introducem conopida si morcovii ( curatate, spalate si maruntite), cubul de supa de gaina si asezonam dupa gust.


Lasam sa fiarba acoperita cu un capac timp de 20 de minute, iar cand legumele sunt fiarte, cu ajutorul unui blender omogenizam supa pana devine cremoasa.


Inainte de a servi adaugam o ceapa verde maruntita. Servim cu crutoane si smantana sau iaurt.


 

TIPS-URI

1

ca sa fie si mai cremoasa se poate adauga smantana pentru gatit

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de conopida cu curry" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Renataedina 1

17.10.2016, 00:16

mirela0911 1

17.10.2016, 08:42

Are culoare frumoasa, as gusta un pic!

dantes 1

22.10.2016, 11:51

Super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de conopida si praz