Supa crema de ardei copt

de adnia in Supe, 6 Mai 2013 | 4778 vizualizari

 

supa aceasta este foarte gustoasa si se poate servi atat calda, cat si rece.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • - 750 gr. ardei kapia copt si curatat (eu l-am scos din congelator si l-am lasat sa se dezghete
  • -1/2 lingurita pasta de susan
  • -legume pt. supa (morcov, telina, pastarnac, etc)--cca 100 gr. fiecare
  • -condimente
  • -1 lingura smantana
  • -1 cubulet unt
  • -2 l apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de ardei copt:

Se pune la fiert apa, impreuna cu legumele pt. supa.Dupa ce acestea au fiert bine, in apa fierbinte se adauga ardeii copti si toate celelalte ingrediente, cu exceptia smantanii. Se potriveste de sare si de condimente. Consistenta supei trebuie sa fie foarte fina, putandu-se subtia dupa dorinta cu supa de legume.

TIPS-URI

1

- se serveste cu putina smantana si patrunjel proaspat, ca fel principal -pt. o varianta dietetica/de post/vegana, se poate inlocui untul cu putin ulei vegetal presat la rece -ca aperitiv, se serveste rece, in pahare decorate cu tulpini de telina si/sau patrunjel proaspat

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de ardei copt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

babi5 1

19.06.2013, 12:23

nilgun 1

22.07.2013, 22:31

yummy

Krystyan Trendy 1

13.12.2013, 12:32

foarte buna supa

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa de ardei umpluti