Supă cremă de cartofi cu spanac

de elucubratiiculinare in Supe, 3 Iul 2016 | 1303 vizualizari

 

O supa hranitoare

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri unt
  • 1 ceapă
  • 3-5 căței de usturoi
  • 1 dovlecel - opțional
  • 500 g cartofi
  • 500 g spanac proaspăt sau 250 g spanac congelat
  • 200 ml smântână lichidă
  • sare
  • piper
  • crutoane
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă cremă de cartofi cu spanac:

Topim untul într-o tigaie. Adăugăm ceapa tocată mărunt, usturoiul zdrobit și cartofii curățați și tăiați cubulețe. Gătim pentru maxim 1 minut la foc potrivit. Adăugăm și dovlecelul tăiat cubulețe, în cazul în care optați pentru el. Acoperim cu apă, chiar să depășească legumele cu 2 cm. Gătim 15-20 minute sau până cartofii au fiert. Adăugăm spanacul și mai gătim pentru 3 minute. Oprim focul și pasăm supa. Adăugăm smântâna lichidă. Condimentăm cu sare și piper. Se servește fierbinte cu crutoane.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supă cremă de cartofi cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Nepotii_si_bunica 1

05.07.2016, 19:31

Imi place!

noiinbucatarie 1

07.07.2016, 11:47

denisizina24 1

20.07.2016, 10:11

Pentru a da un plus de culoare si mai mult gust retetelor dumneavoastra, vizitati va rog, http://olx.ro/oferta/cartofi-movi-productie-2016-ID4szck.html

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii