Supa crema de conopida cu iaurt

de katty in Supe, 19 Feb 2015 | 3539 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri fulgi de migdale
  • 1 ceapa
  • 1 lingura faina
  • sare
  • nucsoara
  • 200 ml iaurt
  • 200 ml lapte
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de conopida cu iaurt:

Desfacem  conopida bucatele, o spalam si o punem la fiert in apa cu putina sare sare cat sa o acopere. Se fierbe la foc mic pana se inmoaie (15-20 de minute) Se strecoara conopida si se paseaza, pastrand zeama.

Se topeste untul la foc potrivit. Se pun fulgii de migdale si se rumenesc, se scot si se pun deoparte.

Se curata ceapa, se toaca si se caleste 5 minute in untul ramas. Se dizolva faina in apa in care a fiert conopida si se toarna peste ceapa. Se adauga si laptele si nucsoara si se lasa sa fiarba cateva minute pana incepe sa se ingroase usor. Se da jos de pe foc se adauga conopida mixata si iaurtul si se omogenizeaza.

Se serveste fierbinte cu migdale prajite si patrunjel presarate deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de conopida cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Andra_Constantinescu 1

19.02.2015, 18:35

Teo 1

19.02.2015, 21:24

Stiu ca e un deliciu1

Valclaudia 1

22.02.2015, 08:23

wow, ce apetisanta e!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa de legume