Supa crema de dovleac copt, cu suc de rodii

de Brindusa in Supe, 12 Noi 2011 | 2772 vizualizari

 

Reteta asta de supa cu dovleac si rodie, isi are sorgintea intr-o rodie. De fapt in doua, ca atatea am cumparat de la magazin. Mi se facuse pofta tare cand le-am vazut asa rotunde si rubinii, si nu mai mancasem cam de multisor rodii. Dar, cand am ajuns acasa si le-am gustat, yeak! erau extrem de acre. Nu asa mi le aminteam eu! Prin urmare de mancat in stare pura nu aveam nici o sansa. Trebuia sa le folosesc altfel. Iata cum:

 

INGREDIENTE

  • 1 kg dovlec (in coaja)
  • 2 rodii, facute suc
  • 5 litri supa clara de pui sau de legume
  • 4 catei de usturoi
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 3 linguri de ulei
  • sare, piper dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovleac copt, cu suc de rodii:

Taie dovlecul in bucati mari, unge-l cu ulei si prasara-l cu sare. Pune-l la copt in cuptorul incalzit, pana devine moale (cam 30 minute).


Scoate-l din coaja si pune-l intr-o oala incapatoare, impreuna cu cateii de usturoi si 1 litru de supa. Paseaza bine cu un blender vertical, pana ce dovleacul se transforma in piure. Adauga si restul de supa, sucul de rodii si nucsoara. Amesteca bine. Potriveste de sare si piper.


Serveste supa calda, presarata cu cateva boabe de rodie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovleac copt, cu suc de rodii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Oana 1

12.11.2011, 21:21

Arata tare bine!

mirela0911 1

13.11.2011, 14:18

Ce combinatie!

MIUTA 1

13.11.2011, 18:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de gulioare umplute (ca la Cluj)