Supa crema de dovleac si alte legume

de marieta in Supe, 26 Oct 2011 | 2188 vizualizari

 

aceasta supa o faceam in restaurant in Franta!!de sezon!!!

 

INGREDIENTE

  • o bucata dovleac(300g),
  • 2 mocovi,
  • o ceapa,
  • o bucata dovlecel,
  • o gulie,
  • o bucata de dovlece(zuchini)
  • o bucata de ridiche alba,
  • 3 cartofi,
  • un cub vegeta,
  • 5 linguri ulei(sau 2 linguri de unt)
  • o jumatate lingurita cimbru,
  • o cana de lapte.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovleac si alte legume:

Legumele se curata si se spala. Ceapa taiata marunt se caleste in ulei sau unt cu cimbrul, apoi se adauga morcovii taiati mai mare. Se calesc un pic impreuna. Se adauga apa calda cam jumatate de oala. Se pun toate legumele, un cub de vegeta si o lingurita de sare. Se lasa sa fiarba pana sunt toate fierte bine si zeama scazuta, apoi se fac cu blenderul bine. Se adauga laptele si se mai pune pe foc sa mai dea un clocot, se potriveste de sare.


Se serveste cu crutoane de paine prajita in ulei si cu putin cascaval ras deasupra.


Garantez, este o supa deosebita!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovleac si alte legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

alinutzika 1

29.10.2011, 15:18

cred ca e foarte buna

marieta 1

29.10.2011, 15:25

da alinutica a avut succes!!!!!!!

Bya Ralu 1

21.07.2012, 21:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de legume cu ciuperci