Supa crema de dovleac si alte legume

de marieta in Supe, 26 Oct 2011 | 2575 vizualizari

 

aceasta supa o faceam in restaurant in Franta!!de sezon!!!

 

INGREDIENTE

  • o bucata dovleac(300g),
  • 2 mocovi,
  • o ceapa,
  • o bucata dovlecel,
  • o gulie,
  • o bucata de dovlece(zuchini)
  • o bucata de ridiche alba,
  • 3 cartofi,
  • un cub vegeta,
  • 5 linguri ulei(sau 2 linguri de unt)
  • o jumatate lingurita cimbru,
  • o cana de lapte.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovleac si alte legume:

Legumele se curata si se spala. Ceapa taiata marunt se caleste in ulei sau unt cu cimbrul, apoi se adauga morcovii taiati mai mare. Se calesc un pic impreuna. Se adauga apa calda cam jumatate de oala. Se pun toate legumele, un cub de vegeta si o lingurita de sare. Se lasa sa fiarba pana sunt toate fierte bine si zeama scazuta, apoi se fac cu blenderul bine. Se adauga laptele si se mai pune pe foc sa mai dea un clocot, se potriveste de sare.


Se serveste cu crutoane de paine prajita in ulei si cu putin cascaval ras deasupra.


Garantez, este o supa deosebita!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovleac si alte legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

alinutzika 1

29.10.2011, 15:18

cred ca e foarte buna

marieta 1

29.10.2011, 15:25

da alinutica a avut succes!!!!!!!

Bya Ralu 1

21.07.2012, 21:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

RETETA RECOMANDATA
Supa de fasole verde cu afumatura