Supa chinezeasca cu pui si champinioane negre

de Sylvia in Supe, 13 Feb 2011 | 5635 vizualizari

 

Supa chinezeasca e una din preferatele mele, daca am de pregatit pentru mine un pranz rapid adesea optez pentru aceasta supa aromata si usor picanta care e foarte satioasa in pofida faptului ca nu are multe calorii.

 

INGREDIENTE

  • Pentru supa  facuta de aceasta data am folosit
  • 150 grame de piept de pui taiat fasii lungi,
  • cateva champinioane negre chinezesti rehidratate,
  • un dovlecel mic verde zucchini, 
  • o jumatate de morcov taiat bastonase,
  • cativa taietei de orez muiati separat in apa fierbinte timp de 8 minute,
  • un fir de ceapa verde,
  • o lingurita de ulei .

La capitolul condimente pentru supele de acest gen avem nevoie de:

  • 2 linguri de sos de soia,
  • o jumate de lingurita de ghimbir ( pudra am pus eu ) ,
  • un varf de cutit de amestec de 5 condimente,
  • sare ( daca mai trebuie la final) si un varf de cutit de pasta de ardei iute
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa chinezeasca cu pui si champinioane negre:

Preparare: se pune la fiert pieptul de pui cu 2 litri de apa si condimentele si lingurita de ulei. Se lasa la fiert 5 minute apoi rand pe rand ( pentru ca temperatura de fierbere difera) adaugam morcovul, ciupercile rehidratate , firul de ceapa verde taiat rondele si dovlecelul la final. Adaugam sosul de soia si pasta de ardei iute si ai lasam sa clocoteasca cateva minute.


La final se adauga taieteii muiati separat in apa fierbinte si se mai condimenteaza dupa gust daca este necesar. Se serveste fierbinte, decorata cu cateva rondele de ceapa verde, este o minunatie de supa, usor picanta si gata in 12-15 minute si perfecta pentru o zi friguroasa de iarna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa chinezeasca cu pui si champinioane negre" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

MIUTA 1

13.02.2011, 23:28

Foarte bun

Adinacarla 1

16.02.2011, 16:29

arata bine as fi tentata sa probez

gaby_gabytza 1

01.08.2011, 20:02

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

6273 puncte

Panacris

6243 puncte

mirela0911

4523 puncte

Rocsi

4172 puncte

oanapl

4171 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata de sparanghel cu oua
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de curcan cu galuste de gris