Supa crema de dovlecei

de Panacris in Supe, 11 Sep 2020 | 232 vizualizari

 

Din seria teste, supe cremă! Tare bună, chiar nu ne așteptam! 😉
Spor și poftă bună!

 

INGREDIENTE

  • Dovlecei 2 bucăți,
  • Morcovi 2 bucăți medii,
  • Ceapă roșie 1 bucată mica,
  • Ceapă verde 2 fire,
  • Usturoi 4 căței,
  • Mărar proaspăt ½ legătură,
  • Frunze de țelină 2 tije,
  • Ulei de măsline 1 lingură,
  • Sare Himalaya 1 lingură,
  • Piper proaspăt măcinat 1 linguriță,
  • Iaurt grecesc 200 ml.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovlecei:

Varianta 1:


Legumele și vegetalele, se spală, curăță, se taie în bucăți, apoi se pun la fiert într-o oală încăpătoare cu uleiul de măsline și apă cca. 30 minute, de la punctul de fierbere. Se asezonează de sare, piper, se adaugă iaurtul și apoi se pasează manual sau cu ajutorul unui mixer vertical, până ce se obține textura potrivită gustului vostru. Se servește fierbinte asezonată cu mărar și bucăți de cammembert sau brânză. Spor și poftă bună!


Varianta 2:


Așa acum revin la modul gătire și preparare, varianta de gospodină rapidă, supa cremă preparată cu ajutorul lui Arthur ;):blenderul super performant ce pe lângă râșnit, blenduit mai și fierbe, ArtMix de la Zepter!


Legumele, vegetalele, se spală, curăță, se taie în bucăți, se pun în vasul blenderului. Se asezonează de sare, piper, ulei, iaurt, sare, piper, apa cca. 500 ml, apoi se setează, blenderul la al doilea program de gătire „Supă cremă” cu ajutorul butonului de control rotativ. În 30 de minute, supa cremă e gata și numai bună pentru a fi savurată. Se servește fierbinte asezonată cu mărar și bucăți de cammembert sau brânză. Spor și poftă bună!



Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Gherca Daniela 1

13.09.2020, 09:52

madi_marin 1

13.09.2020, 11:38

Foarte buna si usoara!

Rocsi 1

16.09.2020, 21:07

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare de masline si carne de vitel

de Bunica 7

la 13:53

Preanici, sau turtite dulci basarabene

de RODIMUR 7

ieri la 21:48

Portokalopita - placinta greceasca cu portocale si iaurt

de oanapl 6

ieri la 21:10

Salata de cartofi cu ardei kapia copti

de Rocsi 9

pe 26.09 la 20:32

Omleta cu spanac si mozzarella

de RODIMUR 7

pe 26.09 la 20:29

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de rosii si legume