Supa crema de legume cu fasole uscata si varza

de cristeena20 in Supe, 19 Feb 2013 | 1524 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Legume:
  • 1 morcov,
  • o ceapa,
  • ardei gras,
  • 3 cartofi,
  • 1 rosie mare,
  • dovlecel ,
  • varza dulce-1-2 bucati,
  • fasole uscata (din conserva)
  • carnati buni pentru fiert
  • varza
  • 1 cutie fasole boabe alba
  • sare, piper, chili,
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de legume cu fasole uscata si varza:

Pregatim sa facem o supa-crema din legume, astfel ca punem la fiert apa, adaugam morcovul, ceapa, ardeiul, dovlecelul, rosia, cartofii si bucatile de varza-taiate bucati mai mari. Adaugam sare si lasam sa fiarba foarte bine, sa fie moi. La final adaugam o cutie cu fasole boabe (poate fi maro) si carnatul intreg sa fiarba.


- Scoatem afara carnatul si pasam supa cu robotul. Dam supa din nou la fiert, adaugand in ea varza taiata fideluta si ceallata cutie cu fasole, sa ramana boabele intregi. Cand varza e fiarta dam deoparte.


- Carnatul il taiem felii si il adaugam in farfurie alaturi de supa. Eu am ales carnati tipici portughezi folositi la astfel de fleuri: Morcela - e cu sange si Farinhera- e din faina. A iesit o supa delicioasa:)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de legume cu fasole uscata si varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

19.02.2013, 14:15

Lau 1

19.02.2013, 15:17

gaby_gabytza 1

19.02.2013, 15:50

bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Supa din rasol de vita