Supa crema de mazare si broccoli

de oanapl in Supe/Ciorbe, 13 Noi 2017 | 232 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g mazăre congelată
  • 5 buchețele broccoli
  • 3 cartofi
  • 1 legătură pătrunjel
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • 300 ml apă
  • pentru crutoane:
  • 3 felii de pâine
  • oregano
  • piper
  • sare
  • ulei de măsline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de mazare si broccoli:

Topești untul și pui cartofii curățați, spălați și tăiați cubulețe să se călească un minut. Adaugi buchețelele de broccoli, mazărea și 1/2 legătură de pătrunjel, acoperi cu apă și lași să fiarbă 30 de minute. Adaugi sare și piper după gust. Când legumele sunt fierte, mixezi bine. Dacă supa este prea lichidă, o mai pui 5 minute pe foc. Dacă mai este necesar, adaugi sare și piper.


Pentru crutoane, folosești pâine veche de 1-2 zile, pe care o tai în bucăți cât mai mici. Așezi bucățile de pâine într-o tavă pe hârtie de copt, le stropești bine cu ulei de măsline și le condimentezi cu sare, piper și oregano. Amesteci viguros crutoanele, astfel încât să fie toate date prin ulei de măsline și condimente și le introduci în cuptorul încins, la foc mediu, timp de 15 minute, amestecându-le bine la fiecare 5 minute.


Servești supa cu crutoane și restul de pătrunjel tocat mărunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de mazare si broccoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

xana 1

14.11.2017, 16:41

kytz 1

15.11.2017, 09:37

Cred că e tare bună!

RuxyRux 1

15.11.2017, 22:26

Ce buna arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu galuste