Supa crema de praz

de cristeena20 in Supe, 25 Iul 2012 | 2764 vizualizari

 

o supa cremoasa cu un gust deosebit.

 

INGREDIENTE

  • 1 praz mare
  • 1-2 cartofi
  • supa de pui (facuta din cub)
  • unt (150 g)
  • crutoane de paine
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de praz:

- Se taie julien prazul (inclusiv din partea verde)


- se inabusa in unt pana devine moale, punem cartofii cuburi si apoi adaugam din supa de pui si putina apa completare. Adaugam sare dupa gust . Lasam sa fiarba pana prazul devine moale si pasam toate cu blenderul, sa devina o supa cremoasa.


- punem inapoi pe foc si adaugam cateva rondele de praz taiate ff subtire pentru aspect si adaugam piper si sare daca mai e nevoie.


- se serveste cu crutoane de paine si putin ulei de masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de praz" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

gaby_gabytza 1

25.07.2012, 18:48

Place

mamaieelena 1

25.07.2012, 19:50

diaconta 1

25.07.2012, 20:36

ce culoare frumoasa are nici eu nu prea gatesc praz

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

8247 puncte

Rocsi

4922 puncte

Constelatialeu

4723 puncte

RODIMUR

3513 puncte

Ksenya

2276 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de praz cu carne tocata