Supa de dovlecel cu smantana

de ala_oancea in Supe, 6 Iul 2009 | 23076 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 ardei verde
  • 1 dovlecel mare sau 2 mici
  • usturoi dupa preferinta (eu am pus vreo 5 catei)
  • sare, piper, boia
  • pasta gulas
  • 1 cub Knorr smantana si patrunjel
  • 2 linguri faina
  • 4 linguri smantana
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de dovlecel cu smantana:

Se toaca ceapa si ardeiul si se calesc putin. Se adauga dovleceii dati prin razatoare, apoi apa. Se lasa la fiert pana cand dovlecelul este proape gata. Se condimenteaza. Faina se amesteca bine cu smantana si se adauga putina zeama fierbinte, apoi se torna in oala cu supa. Se adauga usturoiul dat prin presa, mararul tocat si se mai lasa 1-2 minute pe foc. Este buna atat calda cat si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de dovlecel cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

adinaciosescu 1

18.11.2009, 23:27

Arata exact ca cea facuta de bunica mea.O sa incerc si eu.

ala_oancea 1

20.11.2009, 10:53

Este delicioasa supica asta ! Sa o incerci neaparat

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Sfintilor Constantin si Elena

pe 21.05 la 19:34

Scarita de porc/ Ribs la cuptor

pe 19.05 la 16:58

Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan

pe 19.05 la 16:48

Desert papanasi cu branza si cocos

pe 19.05 la 16:37

TOP
utilizatori

oanapl

3564 puncte

Constelatialeu

1651 puncte

dantes

1646 puncte

Bya Ralu

1303 puncte

mirela0911

1250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa-gulas ungureasca cu galuste a la Ildiko