Supa de pui cu taietei de casa

de MIUTA in Supe, 20 Iun 2011 | 6929 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe superioare de pui
  • o legatura morcovi noi
  • o ceapa uscata
  • o jumatate de ardei
  • o bucata de telina
  • o radacina patrunjel
  • taietei de casa
  • sare,piper
  • 2 cuburi vegeta cu gust de pui
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu taietei de casa:

Se spala si se curata foarte bine pulpele de pui.Intr-o cratita se pun la fiert in apa rece cu putina sare.

In cratita se adauga si zarzavaturile curatate,spalate si taiate in patru.

Se lasa totul sa fiarba la foc mic si se spumeaza din cand in cand.

In alta cratita se vor fierbe taieteii cca.5 minute apoi se lasa sa stea in apa fierbinte inca 5 minute.

Se spala taieteii in strecuratoare cu apa rece si se lasa la scurs.

In cratita in care facem supa adaugam 3 linguri de ulei si calim putin morcov dat pe razatoarea fina.

Nu lasam morcovul foarte mult la calit si adaugam peste el supa strecurata.

Lasam sa fiarba cateva minute,adaugam cuburile de vegeta,piper si sare daca mai este nevoie.

Adaugam taieteii de casa si lasam sa fiarba inca un minut.

Servim supa cu o pulpa de pui,morcov si patrunjel verde.

Legumele din supa nu se arunca,eu le-am tocat marunt si le-am amestecat cu un castravete murat tocat marunt si maioneza.

Astfel am avut si un aperitiv foarte gustos la masa.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu taietei de casa" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu galuste de gris