Supa-crema de mazare cu menta si biscuiti crocanti cu pesto rosso

de laylalala in Supe, 10 Apr 2010 | 2616 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru supa-crema
  • 1 buchetel de ceapa verde, tocata
  • 1 cartof mic, curatat si taiat cubulete
  • 1 catel de usturoi, zdrobit
  • 500 ml zeama de supa de legume
  • 300 gr mazare din conserva
  • 100 ml lapte
  • 2 lingurite menta tocata
  • 1 lingurita zahar
  • zeama de la ½ lamaie
  • sare si piper, dupa gustPentru biscuiti
  • 4 biscuiti sarati integrali
  • 2 lingurite pesto rosso
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de mazare cu menta si biscuiti crocanti cu pesto rosso:

Pentru supa, pune ceapa cu cartoful, usturoiul si zeama de supa de legume intr-o cratita pe foc potrivit si lasa-le sa fiarba 15-20 minute pana cand cartoful s-a inmuiat.Pastreaza 2 linguri de mazare iar restul pune-o in cratita cu legume si las-o sa fiarba 4-5 minute.
Ia cratita de pe foc, adauga laptele, menta, zaharul, zeama de lamaie, sare si piper dupa gust apoi toarna totul intr-un blender si paseaza supa pana cand obti o pasta fina.
Penrtu biscuiti, unge 2 biscuiti cu cate 1 lingurita de pesto rosso.Toarna supa in 2 farfurii, presara fiecare farfurie cu 1 lingura mazare pastrata, iar langa aseaza cate 1 biscuite simplu si unul cu pesto rosso.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de mazare cu menta si biscuiti crocanti cu pesto rosso" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Oana 1

10.04.2010, 23:12

Laura, un castronel si pentru mine Cred ca e super buna

gospodinadecriza 1

11.04.2010, 10:56

E preferata noastra!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa cu taietei