Supa crema de sparanghel

de mimmi in Supe, 5 Sep 2011 | 3908 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 legatura sparanghel
  • 2 cartofi fierti in apa cu sare
  • 1 fir ceapa verde
  • 2 catei usturoi
  • 1 cub legume
  • 1 crenguta tarhon
  • ulei
  • sare,piper
  • 500 ml apa
  • 150 ml lapte
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de sparanghel:

Taiem ceapa fin, usturoiul il taiem felii si sparanghelul il taiem bucati de cca 1 cm lungime. Lasam 1-2 fire de sparanghel pentru ornat.


Incingem putin ulei intr-o oala, calim ceapa si usturoiul, adaugam sparanghelul, apa, tarhonul, cubul de legume, sare si piper. Punem capacul si lasam sa fiarba 10 minute, pana se inmoaie sparanghelul. Strecuram legumele si le lasam sa se raceasca. Pastram supa deoparte. Cartofii dupa ce s-au racit, ii decojim si ii taiem cubulete. Pisam legumele in blender si subtiem cu supa si lapte pana ajungem la consistenta dorita.


Ornam si servim cu crutoane. Pofta Buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de sparanghel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

mimmi 1

06.09.2011, 10:05

Merita efortul ca e foarte buna!

jolygina 1

06.09.2011, 11:10

super prezentare

LUK 1

06.09.2011, 12:53

ce frumos ai decorat-o

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cornulețe fragede, cu rahat

de RODIMUR 5

ieri la 22:30

Prajitură de toamnă

ieri la 20:33

Paste gratinate cu pui, dovlecei și bacon

ieri la 19:30

 Fasole cu cârnați afumați de porc

de RODIMUR 5

ieri la 15:38

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu legume