Supa cremoasa de cascaval

de epurasha2bb in Supe, 4 Noi 2010 | 1576 vizualizari

 

ca si verisorii mei rozatori soriceii si mie imi place branza si cascavalul

 

INGREDIENTE

  • 1 galbenus crud
  • 4 linguri cascaval ras
  • 1 praf de sare si piper
  • 1 praf de curry
  • 1 lingura faina
  • 1 ceasca de lapte de vaca
  • 1 lingurita de unt
  • pt.decor 1/2 ou fiert, crutoane din grisine si patrunjel cret.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cremoasa de cascaval:

Am frecat galbenusul cu untul si am adaugat jumatate din cascavalul ras foarte marunt.Am pus intr-o craticioar la bain marie, am lasat putin sa inceapa sa se topeasca cascavalul si untul amestecand cu un tel nemetalic.Am adaugat faina si imediat apoi latele cate putin, amestecand cu telul energic.Apoi am adaugat si restul de cascaval ras si iar am amestecat mai adaugand lapte dupa caz.Eu am facut doar o portie asa ca o ceasca este suficienta.Am servit-o imediat cu crutoane din grisine si ou fiert.Am decorat si cu patrunjel cret.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cremoasa de cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

epurasha2bb 1

05.11.2010, 14:34

multumesc frumos!

Corinuta 1

05.11.2010, 23:16

housy 1

25.11.2010, 23:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08