Supa cremoasa de cascaval

de epurasha2bb in Supe, 4 Noi 2010 | 1513 vizualizari

 

ca si verisorii mei rozatori soriceii si mie imi place branza si cascavalul

 

INGREDIENTE

  • 1 galbenus crud
  • 4 linguri cascaval ras
  • 1 praf de sare si piper
  • 1 praf de curry
  • 1 lingura faina
  • 1 ceasca de lapte de vaca
  • 1 lingurita de unt
  • pt.decor 1/2 ou fiert, crutoane din grisine si patrunjel cret.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cremoasa de cascaval:

Am frecat galbenusul cu untul si am adaugat jumatate din cascavalul ras foarte marunt.Am pus intr-o craticioar la bain marie, am lasat putin sa inceapa sa se topeasca cascavalul si untul amestecand cu un tel nemetalic.Am adaugat faina si imediat apoi latele cate putin, amestecand cu telul energic.Apoi am adaugat si restul de cascaval ras si iar am amestecat  mai adaugand lapte dupa caz.Eu am facut doar o portie asa ca o ceasca este suficienta.Am servit-o imediat cu crutoane din grisine si ou fiert.Am decorat si cu patrunjel cret.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cremoasa de cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Supa cremoasa de cascaval-0
Supa cremoasa de cascaval-1
Supa cremoasa de cascaval-2

COMENTARII (13)

epurasha2bb

epurasha2bb 1

05.11.2010, 14:34

multumesc frumos!

Corinuta

Corinuta 1

05.11.2010, 23:16

housy

housy 1

25.11.2010, 23:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!