Supa cu "baietei"

de housy in Supe, 18 Sep 2010 | 1409 vizualizari

 

de ce baietei si nu taietei?? totul a pornit de cand eram micuta, eu asa intelesesem la bunica mea, in loc de taietei...baietei...si asa le-a ramas pana in ziua de astazi.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr taietei rombulete
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 telina micuta
  • 6 aripioare
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu "baietei":


aripioarele se parlesc pe foc


se spala


morcovul se curata, se spala si se taie feliute/rondele daca nu e foarte gros


ceapa se curata si se spala, apoi se cresteaza putin la capete


telina se curata si ea, apoi se spala si se taie in jumatate


se pun la fiert aripioarele, morcovul, ceapa si telina


se adauga sare dupa gust


din cand in cand se ia spuna de deasupra


cand carnea e fiarta se scoate din oala, la fel si legumele, mai putin morcovul


supa se strecoara de doua ori printr-o sita


in zeama clara se pun la fiert taieteii


se lasa pe foc pana sunt taieteii fierti


la urma se adauga patrunjel taiat marunt


se serveste calda


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu "baietei"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Laly 1

18.09.2010, 23:49

pai vreau si eu o portie de baietei,da la pachet

Corinuta 1

19.09.2010, 17:22

Si mie-mi place supica cu multi taietei, deasa!

housy 1

19.09.2010, 20:30

s-a dat liber la baietei!!!!!!!!!! luati fiecare cat apucati!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Supa de gaina cu galuste pufoase pufoase