Supa cu chorizo, ciuperci si zucchini

de mihaelar63 in Supe, 10 Mai 2019 | 2693 vizualizari

 

 "Retete pentru mese in familie"
 Graba mare -ca de obicei. Am de preparat rapid o supa pentru masa in famile. In frigider aveam o caserola mica de ciuperci shimeji achizitionata ,, de la oras"' . Shimeji acestea le vroiam garnitura la vreun preparat pompos. Bune-s si in supa, cuplate cu dovlecelul verde stingher. Nu de alta, dar corespundeau pentru preparare rapida!!!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr carnat chorizo
  • 4 linguri ulei
  • 4 linguri linte rosie
  • 4 rosii cherry
  • 1 caserola mica ciuperci shimeji
  • 1 zucchini mic
  • 1 bucata praz
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras portocaliu
  • 1 /2 lingurita pasta ardei iute -productie proprie
  • smantana sau iaurt grecesc -la servire
  • patrunjel verde si usturoi verde -tocate marunt
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu chorizo, ciuperci si zucchini:

  1. Se feliaza carnatul chorizo.
  2. Se spala si se curata legumele. Rosiooarele se taie sferturi.
  3. Feliati prazul si dovlecelul. Ardeii i-am taiat julien[ din motive neelucidate :D ].
  4.  Am calit usor chorizo, prazul si ardeii.
  5. Am adugat lintea si pasta de ardei. Sarati.
  6. Am turnat deasupra 2 l apa fierbinte [ pentru a grabi fierberea ].
  7. Cand apa a juns in clocot maxim amadugat dovlecelul, rosiile si ciupercile shimeji.
  8. Se lasa la fiert inca vreo 10 minute.
  9. Chorizo da in plus gustul de usturoi si cel picant.
  10. La servire pentru prospetime presarati patrunjel si usturoi verde.
  11.  Puneti smantana sau iaurtul grecesc pe masa si fiecare se serveste dupa dorinta.

            Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Supa parea cam stravezie, asa ca i-am dat consistenta cu boabe de linte rosie. Chorizo da in plus gustul de usturoi si cel picant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu chorizo, ciuperci si zucchini" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de dovlecei