Supa cu gulioare umplute

de mihaelar63 in Mancare copii, 25 Iul 2019 | 127 vizualizari

 

,, Meniu copii "'
 Supele si ciorbele nu sunt de neglijat in alimentatia copiilor cat si a celor mari. Hranesc, vitaminizeaza si hidrateaza in acelasi timp. Ce poate fi mai potrivit pentru o masa de pranz?

 

INGREDIENTE

  • 8 gulioare mici
  • 2 cepe verzi
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 3 linguri ulei
  • 1 crenguta cimbru
  • 1 pahar smantana -sau iaurt grecesc
  • 1 ou
  • 1 lingura faina alba
  • 400 gr carne tocata de vitel
  • piper brazilian [este mai putin iute]
  • patrunjel verde tocat
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu gulioare umplute:


  1. Morcovii si ceapa se curata si se taie rondele. Cartoii se curata si se taie cubulete.

  2. Caliti usor legumele in ulei si adaugati 1l apa .

  3. Carnea tocata se amesteca cu sare, piper si patrunjel verde tocat.

  4. Gulioarele se spala se curata usor de coaja si se scobesc cu ajutorul unei lingurite. Gulioarele se pudreaza in interior cu faina alba si se umplu cu compozitia de carne.

  5. Daca va mai ramne compozitie de carne tocata, formati mici perisoare ce le fierbeti alaturi de gulii.

  6. Daca coaja gulioarelor este frageda, nu se curata deloc.

  7. Miezul de la gulie se toaca marunt si se adauga in supa impreuna cu tulpina de cimbru.

  8. Cand incepe fierberea puneti gulioarele la fiert cu umputura in sus.

  9. Fierberea se face la foc domol ca umplutura sa nu iasa din gulii.

  10. Tot acum se pun la fiert si cubuletele de cartofi.

  11. La sfarsitul fierberii mai adaugati apa ca sa aveti cantitatea dorita de zeama.

  12. Amestecati smantana cu putina zeama calda si apoi o incorporati in supa [ astfel nu se vor face cocoloase ]

  13. Gustati si sarati/condimentati daca mai este nevoie.

  14. Dati prospetime supei cu patrunjel verde tocat.


Pofta mare,copii !!!!

 

TIPS-URI

1

Folositi o oala mai lata, ca guliile sa nu se suprapuna la fierbere.

2

Daca va mai ramne compozitie de carne tocata, formati mici perisoare ce le fierbeti alaturi de gulii.

3

Folositi o smantana mai grasa, chiar daca puneti mai putina. Nu veti strica aspectul supei cu cocoloase .

4

Amestecati smantana cu putina zeama calda si apoi o incorporati in supa [ astfel nu se vor face cocoloase ]

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu gulioare umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mirela0911 1

26.07.2019, 16:03

De mult nu am mai mancat!

Rocsi 1

28.07.2019, 21:47

dantes 1

31.07.2019, 13:10

Gustoasa!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocanita de ciuperci cu pilaf si pipote

de Ancutsa 5

pe 15.08 la 20:08

Unt de arahide de casa

pe 15.08 la 09:58

Desert inghetata rapida caise -cocos

pe 15.08 la 09:50

RETETA RECOMANDATA
Supa cu galusti pt bebelusi pana intr-un an