Supa de Capsuni

de BakeUpArtist in Dulciuri, 9 Feb 2017 | 2526 vizualizari

 

Dacă doriți vreodată să bucurați de un desert ușor, proaspăt și foarte sănătos, aceasta este rețeta ideală. Se prepară foarte ușor și se mănâncă la fel de ușor. Puteți încerca diferite combinații, cum am combinat eu cu biscuiți digestivi, se potrivesc de minune.   

 

INGREDIENTE

  • 400 g capsuni
  • 4 linguri miere
  • 50 ml smantana dulce
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 1/2 lingurita extract de vanilie
  • 1/4 lingurita cardamom macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de Capsuni:

Cred că acesta este cel mai simplu desert pe care l-am făcut până acum, este gata în doar 10 minute. Am început prin a spăla și curăța căpșunile, le-am adăugat într-un bol și le-am făcut piure, folosind un blender de mână. Apoi am adăugat mierea, pudra de cardamom, vanilia, și nucșoara și am mixat. Dacă preferați mai dulce, mai puteți adăuga miere, sau puteți folosi zahăr.

Apoi am adăugat smântâna lichidă și am mixat din nou, până a căpătat textura cremoasă.

Cel mai bine este să o consumați rece, este foarte racoroasă.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de Capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

BakeUpArtist 1

10.02.2017, 13:52

Va multumesc!

Gherca Daniela 1

10.02.2017, 17:15

super!

Ancutsa 1

03.05.2018, 19:42

Arata tare bine!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura zebra cu mascarpone si fructe de padure