Supa de ciuperci cu afumatura

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 10 Dec 2013 | 5295 vizualizari

 

Supica rapida si gustoasa . Face parte din -colectia - mea de supe rapid de preparat .
Daca carnea afumata este prefiarta se prepara in 15 minute .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci champignion
  • 500 gr carne afumata
  • 1 buc . praz
  • 1 ardei rosu
  • 4 linguri orez
  • 2 linguri mustar iute
  • 2 linguri ulei
  • 200 ml smantana
  • 1 legatura patrunjel verde
  • piper
  • zeama de la o lamaie
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de ciuperci cu afumatura:

Curatati si spalati legumele . Opariti carnea afumata si aruncati o apa.

Prazul si ardeiul cubulete se calesc usor in ulei .

Se pune 3 l apa , orezul , afumatura si s ciupercile taiate julien .Sarati usor .

Fierbeti 15 minute si dregeti supa cu smantana amestecata cu mustar, piper si zeama de lamaie .Asezonati cu patrunjel verde .

 

TIPS-URI

1

Opariti intodeauna afumatura si aruncati apa .

2

Afumatura ar putea contine sare in exces , gustati mancarea inainte sa sarati .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de ciuperci cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Rocsi 1

10.12.2013, 11:15

Cred ca a iesit o bunatate

Corinuta 1

10.12.2013, 13:33

Ce idee buna de ciorbica!

laura_n 1

10.12.2013, 19:27

are tot ce imi place, grozava

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa de pui si ciuperci cu smantana