Supa de cocos cu ratuste (fara gluten)

de mihaelar63 in Supe, 28 Dec 2014 | 3587 vizualizari

 

Cea mai buna supa limpede , prea putin grasa , se prepara din carne de cocos de casa . In plus ador pastele din porumb , fara gluten . Nu am copii mici in casa dar ratustele ma inveselesc , sunt foarte amuzante :d

 

INGREDIENTE

  • carne de cocos [ spate , cos , gat , labe ]
  • 1 kg morcovi
  • 3 cartofi
  • 3 catei usturoi
  • 2 patrunjei radacina
  • 1 telina
  • 1 ardei kapia
  • 1 ceapa
  • 1 foaie dafin
  • 1 lingura rasa boabe piper
  • sare
  • paste fainoase,, ratuste '' fara gluten [ din faina de porumb ]
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de cocos cu ratuste (fara gluten):

  1. Legumele se curata si se spala .
  2. Carnea se spala si se verifica daca pielea este bine curatata .
  3. Se pun legumele intregi in oala cu fierbere sub presiune ,. carnea se aseaza deasupra , ultimii cartofii .
  4. Se adauga sare , foaia dafin , boabele de piper .
  5. Se completeaza cu apa si se fierbe sub presiune 45 minute .
  6. Se respecta regulile de fierbere si de deschidere . Prin fierberea sub presiune , supa se prepara limpede si clara .
  7. Supa se strecoara . Am pus mai multe legume pentru a prepara si o salata de boeuf sau a la rouse .
  8. Fierbeti pastele in apa cu sare clocotita  [ eu mereu fierb mai putin decat timpul indicat , oricum in supa se mai hidrateaza ].Se scurg si se clatesc cu apa rece .
  9. Serviti supa cu ratuste  , morcov din supa taiat cubulete si patrunjel verde .

TIPS-URI

1

In oala sub presiune , supa se prepara foarte limpede .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de cocos cu ratuste (fara gluten)" nu uita sa-i faci un review.
 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa de cocos cu galuste