Supa crema de dovleac cu legume

de RuxyRux in Supe, 11 Noi 2010 | 3586 vizualizari

 

O supa ce nu mai are nevoie de nici o introducere deoarece prezentarea se face singura...iti lasa gura apa...si a atat de buna!

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • 3 felii de la un dovleac potrivit
  • legume:
  • 1 telina,
  • un morcov,
  • un pastarnac,
  • o radacina de patrunjel
  • un dovlecel,
  • un ardei gras,
  • o ceapa, 
  • 3 cartofi maricei
  • 3 linguri ulei
  • boia dulce
  • sare si piper dupa gust
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
  • 50 gr. unt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovleac cu legume:

Se pune putina apa in oala de supa, apoi uleiul si legumele si dovleacul curatat si taiat bucatele, se soteaza 5 minute apoi se adauga apa sa acopere si se lasa totul la fiert.


Intr-o tigaie se pune untul, si apoi usturoiul se lasa 5 minute la foc mic si se da deoparte. Cand legumele sunt fierte, se baga la blender cu tot cu zeama in care au fiert, apoi se adauga untul cu usturoi. Se potriveste de gust, de sare si piper( un praf), o lingurita de boia dulce si se presara patrunjel deasupra.


Ca modalitate de servire ne putem folosi de partea de jos a dovleacului pe post de farfurie. Se presara patrunjel si putina boia dulce si pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovleac cu legume" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

MIUTA 1

11.11.2010, 14:20

Nu am mancat niciodata supa cu dovleac,dar cred ca e super,ma tenteaza sa incerc......

mena29 1

11.11.2010, 22:12

Ce frumos

Ligia Bxl 1

08.02.2011, 18:34

chiar ca bunaaa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Supa de curcan cu rosii si galusti de branza