Supa crema de dovleac cu legume

de RuxyRux in Supe, 11 Noi 2010 | 4021 vizualizari

 

O supa ce nu mai are nevoie de nici o introducere deoarece prezentarea se face singura...iti lasa gura apa...si a atat de buna!

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • 3 felii de la un dovleac potrivit
  • legume:
  • 1 telina,
  • un morcov,
  • un pastarnac,
  • o radacina de patrunjel
  • un dovlecel,
  • un ardei gras,
  • o ceapa, 
  • 3 cartofi maricei
  • 3 linguri ulei
  • boia dulce
  • sare si piper dupa gust
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
  • 50 gr. unt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovleac cu legume:

Se pune putina apa in oala de supa, apoi uleiul si legumele si dovleacul curatat si taiat bucatele, se soteaza 5 minute apoi se adauga apa sa acopere si se lasa totul la fiert.


Intr-o tigaie se pune untul, si apoi usturoiul se lasa 5 minute la foc mic si se da deoparte. Cand legumele sunt fierte, se baga la blender cu tot cu zeama in care au fiert, apoi se adauga untul cu usturoi. Se potriveste de gust, de sare si piper( un praf), o lingurita de boia dulce si se presara patrunjel deasupra.


Ca modalitate de servire ne putem folosi de partea de jos a dovleacului pe post de farfurie. Se presara patrunjel si putina boia dulce si pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovleac cu legume" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

MIUTA 1

11.11.2010, 14:20

Nu am mancat niciodata supa cu dovleac,dar cred ca e super,ma tenteaza sa incerc......

mena29 1

11.11.2010, 22:12

Ce frumos

Ligia Bxl 1

08.02.2011, 18:34

chiar ca bunaaa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Saramura de peste
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de porumb