Supa de curcan cu galuste la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de Miha in Multicooking, 11 Apr 2019 | 4350 vizualizari

 

Supa de curcan cu galuste la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune este reteta de astazi.
Despre Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune v-am mai povestit la ciorba cu perisoare sau la reteta de Boeuf Bourguignon. De cand este la mine in bucatarie carnea de curcan isi gaseste locul aproape in fiecare zi in meniul familiei, iar cea de vita nu mai este ceva de speriat. Daca se poate spune ca te-ai indragostit de un aparat de gatit, atunci eu va spun ca sunt amorezata pana peste cap de Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune Toate cele 4 moduri de gatire: gatire rapida, slow cooking, saute, gatire la aburi si alte 8 functii presetate: rice/risotto (orez), meat/stew (carne/tocanite), beans/chilli (fasole), yougurt (iaurt), poultry (pasare), dessert (desert), soup (supa), manual ma ajuta zi de zi si imi usureaza munca in bucatarie.
Mai multe detalii si pret pentru Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune gasiti AICI >>> http://bit.ly/2CIEnyh

 

INGREDIENTE

  • Pentru supa:
  • 1 pulpa inferioara de curcan (taiata bucati)
  • 2-3 morcovi
  • 1 ceapa mare
  • 1 bucata telina
  • 1/2 ardei gras rosu
  • sare si piper
  • patrunjel verde
  • Pentru galuste:
  • 2 oua
  • 8 linguri gris (100-150 g)
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de curcan cu galuste la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune:

Pune bucatile de pulpa si legumele in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si adauga 3 litri de apa. Pune capacul aparatului si roteste-l pana in pozitia de blocare si verifica supapa pentru aburi sa fie inchisa. Selecteaza din meniu programul SOUP, presiune HIGH si timpul de 40 minute, apoi apasa butonul START.

Dupa ce timpul de gatire s-a terminat aparatul intra automat pe modul KEEP WARM.

Roteste supapa permitand sa se elibereze aburul, apoi deschide capacul. Scoate cu o spumiera legumele si carnea si strecoara supa daca este cazul. Desfa carnea de pe os, curata de piele si tendoane si pune-o inapoi in supa. Legumele le pasezi ori le tai cubulete si le adaugi si pe ele. Pune sare si piper dupa gust.

Galuste pufoase pentru supa de curcan:

Intr-o farfurie bate bine ouale cu putina sare. Adauga grisul, putin cate putin, amesteca bine si lasa sa se odihneasca cateva minute.

  • Cantitatea de gris poate varia in functie de marimea oualor sau de cat de fin este grisul. De preferat ar fi sa nu folosesti un gris foarte fin.
  • Compozitia trebuie sa fie ca o pasta si in momentul in care amesteci sa se vada fundul farfuriei
  • In cazul in care nu stii exact cum trebuie sa arate compozitia fa proba cu o singura galusca intr-o craticioara cu apa fierbinte. Daca se tine bine la fiert continua sa le pui in supa, daca nu, mai adauga putin gris.

Cat timp am pregatit galustele am setat aparatul pe functia BROWN/SAUTE, cat sa aduc supa la punctul de fierbere. Formeaza galustele cu o lingurita sau cu lingura daca le vrei mai mari si da-le drumul in supa fierbinte. Dupa fiecare galusca formata baga lingurita in supa fierbinte, ca sa le poti forma mai usor.

  • Marimea galustelor o stabiliti voi, dar tineti cont de faptul ca dupa fierbere acestea aproape ca isi vor dubla volumul.

Seteaza din nou programul SOUP, redu presiunea la LOW si seteaza timpul la 15 minute. Dupa expirarea celor 15 minute se deschide cu grija capacul, dupa ce se elibereaza aburul sub presiune. Se adauga patrunjelul verde tocat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de curcan cu galuste la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pasare la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune