Supa de curcan cu taitei

de dakris in Supe, 27 Feb 2013 | 2258 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 aripi superioare curcan
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • pastarnac
  • radacina patrunjel
  • 1 ardei capia rosu
  • taitei
  • sare
  • ulei
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de curcan cu taitei:

Se pune o oala cca 3 l apa pe aragaz. Cand incepe sa fiarba se adauga aripile bine spalate. Se lasa sa fiarba colectand spuma formata. Cand carnea s-a fiert se scurge, pastrand supa, si se lasa sa se racoreasca. Se inlatura pielita, se indeparteaza carnea de pe os si se taie bucatele care se pun din nou in oala alaturi de legumele tocate in robotul de bucatarie si se sareaza dupa gust. Se lasa sa fiarba impreuna. Cand legumele sunt aproape fierte se adauga si taiteii, se mentine pe foc conform timpului indicat de ambalajul taiteilor, se aduaga putin ulei, apoi patrunjelul tocat.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de curcan cu taitei" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

sebirizescu 1

17.04.2013, 19:29

dakris 1

22.04.2013, 22:43

Va multumesc pt aprecieri!

Krystyan Trendy 1

02.12.2013, 07:18

gustoasa ciorbica

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Supa de curcan