Supa de curcan cu fasole verde si smantana

de mihaelar63 in Supe, 12 Feb 2015 | 4770 vizualizari

 

Supa de fasole verde este gustoasa . Daca-i pui putina carnita si smantana nu are egal .
Am folosit jumatate gat de curcan [crescut de socrela] si fasole verde/ galbena congelata [cultivata cu manutele proprii].

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole verde / galbena fideluta
  • 1/2 gat curcan
  • 2 morcovi
  • 2 felii telina
  • 2 cepe mici
  • 6 catei usturoi
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 200 ml smantana sau iaurt
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de curcan cu fasole verde si smantana:

  1. Gatul de curcan se portioneaza , se spala si se pune la fiert in apa cu sare .
  2. Legumele se curata , se spala .
  3. Morcovul se taie rondele cu  cutitul ondulat. Telina se feliaza si ea .
  4. Ceapa si usturoiul se toaca marunt .
  5. Puneti legumele tocate la fiert cu carnea la foc domol .
  6. Dupa 30 minute incercati gradul de fierbere al carnii si al morcovilor .
  7. Daca acestea sunt aproape preparate adugati ardeiul taiat patrate si fasolea verde .
  8. Diluati smantana cu zeama calda din supa , amestecati si turnati in oala .
  9. Dregeti supa cu sare si piper daca este nevoie si serviti cu multa verdeata .

TIPS-URI

1

De aceasta data nu am prajit legumele . Am dorit ca supa sa fie mai light .Gustul bun a fost accentuat de catre carnea de curcan .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de curcan cu fasole verde si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

mihaelar63 1

13.02.2015, 23:05

Roxana te astept cu mare drag

mihaelar63 1

13.02.2015, 23:05

Buni , dam si supliment

mihaelar63 1

13.02.2015, 23:06

Rux as fi curioasa daca tu gusti

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de curcan