Supa de curcan cu fasole verde si smantana

de mihaelar63 in Supe, 12 Feb 2015 | 1715 vizualizari

 

Supa de fasole verde este gustoasa . Daca-i pui putina carnita si smantana nu are egal .
Am folosit jumatate gat de curcan [crescut de socrela] si fasole verde/ galbena congelata [cultivata cu manutele proprii].

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole verde / galbena fideluta
  • 1/2 gat curcan
  • 2 morcovi
  • 2 felii telina
  • 2 cepe mici
  • 6 catei usturoi
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 200 ml smantana sau iaurt
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de curcan cu fasole verde si smantana:


  1. Gatul de curcan se portioneaza , se spala si se pune la fiert in apa cu sare .

  2. Legumele se curata , se spala .

  3. Morcovul se taie rondele cu cutitul ondulat. Telina se feliaza si ea .

  4. Ceapa si usturoiul se toaca marunt .

  5. Puneti legumele tocate la fiert cu carnea la foc domol .

  6. Dupa 30 minute incercati gradul de fierbere al carnii si al morcovilor .

  7. Daca acestea sunt aproape preparate adugati ardeiul taiat patrate si fasolea verde .

  8. Diluati smantana cu zeama calda din supa , amestecati si turnati in oala .

  9. Dregeti supa cu sare si piper daca este nevoie si serviti cu multa verdeata .

 

TIPS-URI

1

De aceasta data nu am prajit legumele . Am dorit ca supa sa fie mai light .Gustul bun a fost accentuat de catre carnea de curcan .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de curcan cu fasole verde si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

mihaelar63 1

13.02.2015, 23:05

Roxana te astept cu mare drag

mihaelar63 1

13.02.2015, 23:05

Buni , dam si supliment

mihaelar63 1

13.02.2015, 23:06

Rux as fi curioasa daca tu gusti

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de curcan