Supa de curcan cu taitei de casa

de adela1981 in Supe, 27 Apr 2012 | 3835 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de curcan ( 700 gr ) puteti folosi care parte vreti
  • 2 morcovi mari
  • 1 patrunjel
  • 1 bucata telina
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi mic
  • sare, piper boabe
  • taitei de casa
  • patrunjel verde pentru servit
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de curcan cu taitei de casa:

Se curata si se spala pulpa de curcan, la fel procedam cu legumele.  Punem carnea la fiert in apa cu putina sare, se ia spuma formata  de cate ori este nevoie, apoi adaugam radacinoasele taiate, ceapa intreaga si catelul de usturoi, sare si boabe de piper. Eu fac de obicei in oala sub presiune, si a fiert intr-o ora. Dupa ce a fiert, se lasa sa se limpezeasca, apoi strecuram de legume. Se fierb separat taitei, sau direct in supa limpezita. Serviti fierbinte, cu patrunjel verde tocat! 

Pofta mare!!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de curcan cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Lau 1

27.04.2012, 14:41

buna

oana_pisicutza16 1

27.04.2012, 16:14

buna supica

iry-gabriela 1

28.04.2012, 14:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

ieri la 22:08

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa de curcan