Supa de curcan cu taitei de casa

de Sim0na in Supe, 8 Dec 2015 | 1056 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • bucati de curcan (coste, gat, spata, pipota)
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 pastrarnac mic
  • 1 patrunjel radacina
  • ½ telina mica
  • ardei capia (congelat)
  • ardei gras verde/rosu (congelat)
  • 1 cartof
  • ½ conserva rosii intregi de la SUNFOOD
  • taitei de casa
  • sare
  • taitei de casa dintr-un ou
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de curcan cu taitei de casa:



Bucatile de curcan le-a spalat in mai multe ape, apoi le-am pus la fiert in cca 3 litri apa cu o lingurita de sare. Am spumat bine, iar cand carnea nu si-a mai lasat spuma am scos bucatile de carne, am strecurat zeama (binenteles am spalat oala) si am pus din nou la fiert adaugand si legumele (ceapa, morcov, patrunjel radacina, pastarnac, telina, ardeii) tocate nu foarte marunt. Am lasat la fiert vre-o 30 de minute, apoi am adaugat cartofii taiati cubulete si taiteii de casa, si am mai lasat vre-o 10-15 minute. Rosiile pasate nu foarte marunt cu o furculita le-am adaugat la supa si le-am lasat si pe ele sa fiarba vre-o 10 minute. Am oprit focul, am adaugat mult patrunjel verde tocat si am acoperit oala.


Va invit la o portie de supa delicioasa!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de curcan cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Andra_Constantinescu 1

09.12.2015, 18:34

Foarte buna!

Micutza Luana 1

09.12.2015, 19:53

Ador supa de curcan

kukibella 1

19.01.2016, 20:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu galuste