Supa de curcan cu taitei de casa

de nadina73 in Supe/Ciorbe, 25 Mai 2010 | 3058 vizualizari

 

e fantastic de buna ,si mai ales ca am avut taitei de casa (fidea)facuti in romania si trimisi in spania,nici nu se pot compara cu cei din comert

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de curcan mare intreaga
  • 1/2 piept de curcan cu os cu tot
  • 1 cosu (spatele cu coada)de la o gaina grasa
  • 4-5 morcovi
  • telina radacina
  • patrunjel radacina si frunze
  • sare
  • taitei de casa (fidea)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de curcan cu taitei de casa:

Am pus carnea la fiert cu zarzavaturile curatate si spalate,sare,patrunjel verde(eu il leg cu ata ) in oala minune cum zic eu


Dupa ce toate au fiert bine (fierbe repede in oala minune 30-40 minute)se strecoara apoi se pune din nou pe foc si se pune fideaua (taitei de casa) se lasa sa fiarba 3-4 minute dupa care se stinge focul.


Sincer eu am pus cam multi taitei si mi-a iasit supa scazuta dar apoi am rezolvat problema


Din zarzavaturi si carne am facut salata de beouf(de SF.Constantin si Elena)



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de curcan cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

nadina73 1

26.05.2010, 22:56

nici un bai madi ca se face ,indiferent cat de lunga e lista cu mare drag

nadina73 1

26.05.2010, 22:56

ok roxana vi cu madi atunci?

nadina73 1

26.05.2010, 22:57

mena uite vi cu fetele face-ti o gasca mare

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de rata cu taitei de casa