Supa de curcan cu taitei de casa

de nadina73 in Supe/Ciorbe, 25 Mai 2010 | 3261 vizualizari

 

e fantastic de buna ,si mai ales ca am avut taitei de casa (fidea)facuti in romania si trimisi in spania,nici nu se pot compara cu cei din comert

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de curcan mare intreaga
  • 1/2 piept de curcan cu os cu tot
  • 1 cosu (spatele cu coada)de la o gaina grasa
  • 4-5 morcovi
  • telina radacina
  • patrunjel radacina si frunze
  • sare
  • taitei de casa (fidea)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de curcan cu taitei de casa:

Am pus carnea la fiert cu zarzavaturile curatate si spalate,sare,patrunjel verde(eu il leg cu ata ) in oala minune cum zic eu


Dupa ce toate au fiert bine (fierbe repede in oala minune 30-40 minute)se strecoara apoi se pune din nou pe foc si se pune fideaua (taitei de casa) se lasa sa fiarba 3-4 minute dupa care se stinge focul.


Sincer eu am pus cam multi taitei si mi-a iasit supa scazuta dar apoi am rezolvat problema


Din zarzavaturi si carne am facut salata de beouf(de SF.Constantin si Elena)



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de curcan cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

nadina73 1

26.05.2010, 22:56

nici un bai madi ca se face ,indiferent cat de lunga e lista cu mare drag

nadina73 1

26.05.2010, 22:56

ok roxana vi cu madi atunci?

nadina73 1

26.05.2010, 22:57

mena uite vi cu fetele face-ti o gasca mare

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Linzer cu mere

ieri la 20:45

Supa rece de Roșii  - Salmorejo (Andaluzia)

pe 22.09 la 22:00

Midii/Scoici cu ciuperci si smantana

pe 22.09 la 21:52

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de curcan