Supa de dovleac (bostan)

de Dya Daniela Andrei in Supe, 21 Sep 2014 | 3073 vizualizari

 

Si aici se incheie seria Deliciilor de toamna, din luna septembrie.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg dovleac (bostan)
  • 1 dovlecel mic
  • 1 morcov
  • 2 cepe uscate
  • o legatura de ceapa verde
  • un pastarnac
  • ardei capia rosu
  • ardei gras galben/portocaliu
  • 1 litru supa de pui
  • sare dupa gust
  • un cub de unt
  • optional: o mana de fidea
  • verdeturi: patrunjel/leustean/busuioc
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de dovleac (bostan):

Se taie dovleacul (bostanul) in cuburi potrivite, se adauga cubul de unt si se seteaza din MENU programul FRY.


Intre timp tocam restul legumelor si le adaugam rand pe rand: dovlecelul, ceapa, ardeii capia si cel gras, pastarnacul si morcovul.


Le calim impreuna pentru 5 minute, dupa care adugam supa de pui.


Potrivim de gust cu sare.


Setam din MENU programul BOIL, inchidem capacul cooker-ului si lasam legumele sa fiarba pana ce incepe numerotarea minutelor. Deschidem apoi capacul si continuam fierberea inca 5-10 minute aproximativ (chiar daca programul nu a terminat timpul necesar fierberii, in caz contrar legumele se vor faramita).


Adaugam fideaua si presaram verdeturile tocate marunt.


Trecem apoi cooker-ul pe functia de pastrare a supei la o temperatura optima. Se serveste calda. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate adauga si o crenguta de cimbru uscat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de dovleac (bostan)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

RuxyRux 1

04.10.2014, 22:04

Wowwwwwwwwww! Exceptionala!!! Arata minunat!

Dya Daniela Andrei 1

05.10.2014, 12:44

Esti o draguta Ruxy Muultumesc!

Dya Daniela Andrei 1

05.10.2014, 12:44

Va pup cu drag fetelor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de dovleac cu ghimbir