Supa de dovlecei cu fasole si rosii

de Corinuta in Supe, 4 Sep 2010 | 2508 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 2 morcovi
  • 1 conserva rosii decojite de 400g
  • 1 conserva fasole rosie de 400g
  • 200 g paste mici
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita cimbrisor
  • 1/2 legatura busuioc
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1 l supa de legume
  • 50 g cascaval ras 
  • sare, piper macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de dovlecei cu fasole si rosii:

Se curata morcovii, se spala impreuna cu dovleceii si se taie rondele. Se curata si se toaca usturoiul. Se spala verdeturile, se zvanta si se toaca frunzele. Se pasteaza putin patrunjel.


Se calesc in ulei legumele, usturoiul si verdeturile cateva minute amestecand continuu, apoi se adauga supa de legume.


Se scot rosiile din conserva, se taie cubulete, apoi se adauga la supa. Se condimenteaza, se adauga pastele si se fierb aprox. 7-8 minute.


Se strecoara fasolea si se adauga la supa, apoi se da in clocot. Se presara deasupra cascavalul si putin patrunjel tocat, apoi se serveste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de dovlecei cu fasole si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

nadina73 1

04.09.2010, 20:44

primace culori vi ,cred ca e grozava

Corinuta 1

04.09.2010, 21:21

Nadina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa Miso