Supa de dovlecel cu afumatura

de daniastefania in Supe, 15 Iul 2015 | 2157 vizualizari

 

O supa de dovleac diferita, dar la fel de gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 150 gr afumatura
  • 3 dovlecei
  • 1 ceapa
  • 1 galbenus de ou
  • 3 linguri smantana
  • 1/2 lingurita boia dulce
  • Sare
  • Piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de dovlecel cu afumatura:

Curatam ceapa si o tocam. Afumatura, eu am folosit ciolan afumat fara os, o taiem cubulete. Dovleceii ii curatam, le scoatem mijlocul cu o lingura, ii spalam si ii taiem cubulete. Punem o oala cu putin ulei pe foc. Calim ceapa si afumatura cateva minute. Adaugam boiaua si apoi cam 4 litri de apa. Cand incepe sa fiarba, dam focul mai mic si lasam sa fiarba 15 minute.


Adaugam dovleceii si condimentam. Lasam sa fiarba inca 15 minute. Dovleceii sa fie fierti, dar sa nu se inmoaie prea tare. Galbenusul il amestecam cu smantana, adaugam peste un polonic din supa. Amestecam bine apoi turnam in supa. Lasam sa mai dea un clocot si gata supa. Va doresc pofta mare!

 

TIPS-URI

1

Putem folosi orice tip de afumatura, dar sa fie fiarta. In caz contrar timpul de fierbere va fi mai mare

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de dovlecel cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Bya Ralu 1

15.07.2015, 14:56

bun

mirela0911 1

17.07.2015, 12:51

Cred cae buna si cu afumatura!

Panacris 1

19.07.2015, 13:33

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Musaca de cartofi cu varza si carne
  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

RETETA RECOMANDATA
Supa de chimen - Komenymag leves