Supa de fasole uscata

de trifadalia in Supe, 19 Mai 2020 | 1331 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr fasole boabe uscate
  • 1 buc ciolan de porc proaspat
  • 2 linguri pasta de ardei macinat
  • 3 foi de dafin
  • 1 buc ceapa
  • 2 buc marcov
  • 1 buc pastarnac
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de fasole uscata:

Fasolea impreuna cu ciolanul proaspat de porc se pun la fiert in apa rece cu sare. Ceapa se taie si se pune si ea la fiert impreuna cu carnea si fasolea, alaturi de foile de dafin. Cand sunt pe jumatate fierte se adauga zarzavaturile taiate julien si cu pasta de ardei rosu. Cand ciolanul este fiert se scoate din supa si se dezoseaza. 

Se asezoneaza dupa gust cu sare si piper. 

Se serveste alaturi de ceapa verde taiata sau ceapa rosie, dupa preferinte. 

TIPS-URI

1

boabele de fasole se lasa de seara pana dimineata in apa rece sa se umfle dupa ce in prealabil au fost alese

2

cine doreste la final poate face si un rantas calind putin usturoi intr-o lingura de ulei cu o lingura de faina si se adauga peste supa, stingand focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de fasole uscata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Sfintilor Constantin si Elena

pe 21.05 la 19:34

Scarita de porc/ Ribs la cuptor

pe 19.05 la 16:58

Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan

pe 19.05 la 16:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

3556 puncte

Constelatialeu

2279 puncte

Catalina L

2251 puncte

oanapl

1522 puncte

 Merisor

1400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supă cremă de broccoli - de post