Supa de fasole verde cu smantana si afumatura

de mihaelar63 in Supe, 21 Iun 2015 | 2058 vizualizari

 

Este buna fasolea verde. Dar si mai buna este cu afumatura si si smantana :D

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole verde
  • 500 gr costita afumata
  • 100 ml ulei
  • 3 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 fir usturoi verde
  • 1 ceapa
  • 1 ardei[ rosu-portocaliu ]
  • 2 linguri smantana
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • zeama lamaie
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de fasole verde cu smantana si afumatura:


  1. Costita se spala bine si se feliaza .

  2. Legumele se curata si se spala .

  3. Morcovul ardeiul si patrunjelul se taie rondele .

  4. Ceapa , usturoiul se maruntesc .

  5. Caliti usor in ulei legumele impreuna cu costita

  6. Turnati deasupra 2 l apa si fierbeti 15 minute pana cand morcovul si costita sunt aproape patrunse .

  7. Adugati fasolea verde si lasati la foc potrivit inca 10 minute .

  8. Dregeti supa cu smantana amestecata cu ou si diluata cu zeama calda [Turnati incet , amestecul de smantana la foc mic , pentru a nu se aduna ].

  9. Serviti supa cu patrunjel verde , acrita dupa preferinta cu zeama de lamaie .

 

TIPS-URI

1

Se poate prepara si cu carne de pasare sau chiar fara .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de fasole verde cu smantana si afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

mihaelar63 1

01.07.2015, 14:05

Daaaaaaa nu orcine poate arde o cratita pe baia de aburi . Este o performanta culinara Eu am fost cat se poate de civilizata la raspuns . Am observat ca respectiva are obiceiul de a face asemenea remarci constructive . Nu este prima data cand o invit sa intre in comunitatea noastra . Ce sa -i faci , nu pricepe , nu rezoneaza .

miki_a 1

01.07.2015, 14:10

Cate un BIG LikE Dia pentru comentarii!!! Miha, succes in tot ceea ce faci!!!

diaconta 1

01.07.2015, 14:10

Cam asa este,iti dai seama ce rabdare iti trebuie ca sa arzi o cratita pe baie de aburi?
Adica cratita in care se afla preparatul pe baia de aburi )))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Supa de ceapa frantuzeasca